(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
اسلحه اختراع شد تا زمانی که لازم بود به کُشی !
تف به کُشتن !
یادم نیست کجا این جمله رو خوندم !
هنوز لحظه به لحظه با اخبار می میری !؟ (sm50)
01:05 GMT
اردوغان در جمع هوادارانش در فرودگاه آتاتورک از خودرو پیاده شده و بین مردم حضور یافته
01:04 GMT
سخنگوی سازمان اطلاعات و امنیت ترکیه گفته است تلاش برای کودتا شکست خورده اما هنوز مقاومتهایی در جریان است
01:04 GMT
دیوار صوتی برفراز استانبول شکسته شده است
01:03 GMT
محمد جواد ظریف،وزیر امور خارجه ایران در توییتر خود نوشته است "دفاع شجاعانه مردم ترکیه از دموکراسی و دولت منتخبشان نشان میدهد که کودتاها جایی در منطقه ما ندارند و محکوم به شکست هستند"
01:03 GMT
خبرگزاری رویترز میگوید نزدیک به سی سرباز پس از این که توسط پلیس محاصره شدند، سلاحهای خود را زمین گذاشتند
محسن نامجو حق داشت که توی آهنگ " آرا " بگه :
گوه از زمین و زمان جوشید گوه بر تنم نشست . . .
اول فرانسه بعد هم ترکیه . . .
واقعا گوه . . .
سی ان ان / فاکس نیوز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ (sm169)
00:49 gmt
رویترز از قول شاهدی عینی میگوید که دهها نفر از سربازانی که در اقدام به کودتا شرکت داشتند سلاحهایشان را به پلیس تحویل دادهاند.
00:44 gmt
سربازان عامل کودتا میخواهند در ساختمان سیانان ترک هستند و میخواهند پخش برنامههای این شبکه را قطع کنند
رویترز
ارتشبد جرمی کودتا کن (sm2)
(sm2)
بکشید بیرون از ترکیه
عرضه دارید از مملکت خودتون دفاع کنید
قضیه ی ترکیه چی بوده؟؟؟ من شب خوابیدم صبح پاشدم یه عالمه خبر دیدم پشمام ریخت(sm2)
من صبح ها تا از رختخواب دل بکنم، 45 دقیقه طول می کشه اون وقت اینا 45 دقیقه ای کودتا کردن؟!(sm2)(sm30)
جی اس شاففففففففففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط طوری نشه که خرج خورد و خوراک مردم ترکیه هم بیفته گردن ما. (sm2)منظورش قضیه ونزوئلا و کلمبیاس
تروریست کامیون سوار "نیس" فرانسه: ای بخشکی شانس! 24 ساعت هم نموندیم در صدر خبرها.(sm30)
دیشب تو حالتی که خواب بودم بابام اومده میگه ترکیه کودتا شد ! صبح باز در همون حالت خواب اومد گفت کودتا چیا بازداشت شدن (sm2)
ارتشبد فتح الله گولَن عامل کودتا (sm120)
ارتشبد نیست
تور لحظه آخر: استانبول، آنکارا، آنتالیا هتل ۵ ستاره ۱۴ شب و ۱۵ روز با پرواز ترکیش فقط 999 تومان (sm2)
(sm2)خانواده باحال بیژن اینا
بسته به سلیقه ت داره ولی صد سال تنهایی مارکز شاهکاره، اسم رئالیسم جادویی واقعا برازنده ی سبکشه، اگه خواستی بخونی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قبل انقلاب رو بخون، ترجمه بهمن فرزانه خدا بیامرز و انتشارات امیرکبیر، همینی که دست فروش ها می فروشن، بقیه ممیزی دارن. البته فکر کنم از ایتالیایی ترجمه کرده ولی خیلی عالی ترجمه شده، اگه این نشد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو بخون که از نسخه اصلی اسپانیایی ترجمه شده. اگه حال داشتی قبلش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مارکز رو بخون، حجمش کمه، از کتاب های جیبی نشر ماهی، ترجمه لیلی گلستان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت جلد کتاب: زندگیمان از آن دوشنبه نحس زیر و رو شد، و تا سالیان دراز نتوانستیم دربارهی چیز دیگری حرف بزنیم. آن روز همهچیز بوی سانتیاگو ناصر را میداد. هیچ کس بین ما نبود که بتواند بیاینکه دقیقا جا و ماموریتی را که تقدیر به او محول کرده بود بداند، به زندگی ادامه دهد. هرگز مرگ اینچنین خود را از پیش اعلام نکرده بود.
از یه جاییش خیلی پیچیده میشه و اسامی تکراری زیادی توی رمان میاد که قاطی می کنی ! به قول یه سایتی باید یه کاغذ و قلم کنارت بزاری تا اسامی یادت نره چون محور اصلی داستان زندگی نامه ی 6 نسل از یه خانواده است (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نوشته اصلی توسطMalware[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آقا کی اینجا "صد سال تنهایی" رو خونده؟! 500 صفحس با این وضع گشادی فعلی که درگیرش هستم و با توجه به اینکه قبلا هم کارایی که از مارکز خوندم هیچکدوم جوری نبودن که جذبم کنن، زورم میاد شروع کنم... (sm120)(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر تو خوندی؟! چگونه است؟! بچسب ـه یا نچسب؟!
(sm81)
(sm50)
ساخت ربات تلگرام با برنامه نویسی حرفه ای 150 هزار تومان
پخ بدید
کاش زودتر ازت میپرسیدم واسه ترجمه (sm25) من با توجه به "کمدی الهی" که واسه "کاوه میرعباسی" رو گرفته بودم و فوق العاده بود ترجمه اش رفتم "صد سال تنهایی" رو هم ترجمه "کاوه" (نشر کتاب سرای نیک) گرفتم... یعنی این خوب نی؟! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"گزارش یک مرگ" پیش درآمدیه بر این کتاب یا همینجوری واسه آشنایی با سبک نگارشش میگی؟!
قربونش برم تمام نشانه هایی که نباید یک کتاب رو شروع کنم این کتاب در خودش داره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاریان که طی چند ساله اخیر پای ثابت تولید اغلب آثار محسن چاوشی بوده در پاسخ به اینکه آیا انتشار فیلم کوتاه اجرای زنده این خواننده در صفحات مجازی مقدمه ای برای اجرای کنسرت زنده است یا خیر؟ توضیح داد: به اعتقاد من نمی شود از این اقدام اینگونه برداشت کرد که وی قصد برگزاری کنسرت دارد. به نظرم این کار محسن برای رفع تهمت هایی است که طی این چند ساله به وی زده شد. عده ای می گفتند صدای او با بهره گیری از ابزار و ادوات الکترونیک به مخاطبان ارائه می شود و این موضوع باعث شده تا این خواننده به برخی از منتقدان نشان دهد که قطعا توانایی خواندن زنده را دارد.
(sm74)
(sm120)پک شیشه ای رسید
یه چن روز که موزن گوش ندادم خوبیش اینه از بیرون اتاقم ماشین رد میشه موزن پخش میکنن همه میشنونم .. (sm59)
مبلغش فک کنم برای همه ثابته 8 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم منم فقط برای یوزر میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)سینجول ببین شیائومی چی بزنه لپ تاپ
طارمی اردوی ریزه اسپور را ترک کرد
مهدی طارمی در حالی که تیم ریزه اسپور امروز برای برگزاری اردوی آماده سازی پیش فصل راهی اتریش شده، همبازیانش را همراهی نکرد.
مهدی طارمی که در تیم ریزه اسپور دچار مشکلات روحی شده، اعلام کرده حتی در صورت محرومیت مادام العمر و پایان فوتبالش هم در ترکیه به کار خود ادامه نخواهد داد
(sm2)
نقل قول:
(sm2)