کدوم خواننده ترکیه ای(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم خواننده ترکیه ای(sm98)
فک کنم امراه
امراه (sm77)
ببینید شاتل که قیمت هاش خیلی بالاست. و سرعت دانلود هم اگر از یک حدی فراتر بزاری خودشون اتوماتیک وار سرعتت را میارن پایین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد حرف اخرم درست گفتم. درسته سقف نیست. منم گفتم کف سرعت را میدن. ولی باید درخواست نامه بدی اونا هم نامه برات میزنن که اقای فلانی سقف سرعت میخواد.
یعنی 2020 باید نامه بزنه به مخابرات و مخابرات هم باید این کار را انجام بده.
فرض میکنیم اینترنت خانگی شما با پهنای باند 16 گیگابایت هست یعنی 2 تا 16 گیگابایت پهنای باند شما هست.
پس کف پهنای باند شما 2 بوده و سقف پهنای باند شما 16 گیگا بوده است. چون سقف پهنای باند شما 16 گیگ هست باتوجه به تکلونوژی فیبر نوری که شما دارید باید مخابرات انجام بده و من خودم به شخصه انجام دادم و جواب هم گرفتتم.
کاری هم با تکلونوژی سیم سیم مسی نداریم . چون الان اون جواب نمیده.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
طبقه ی اول یه دیوونه ست
ناامیدی حاکم خونه ست ... (sm50)
ببین من بدبخت مثلأ تو ولایت ترکستانم اما خواننده های ترک رو هادی میشناسه...(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 آذر تعطیل رسمی است!
دوشنبه 6آذر مصادف با8 ربیع الاول به مناسبت سالروز شهادت امام حسن عسکری و آغاز امامت حضرت مهدی،تعطیل رسمی است
اما در تقویم سال 1396 ذکر نشده،حواستون باشه:)
شهر پر از بوی گوشت تنِ بچه است ... (sm50)
هادی هم نمیشناخت. خودمان بهش گفتیم امراه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درختو میگی میثم!؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یعنی این عکس امراهه؟؟؟ (sm77)
من که اولش گفتم فک میکردم عکس خودشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده ترکی زیاد نمیشناسم فقط چند تا ازون معروفای زن (sm128)
خوشم ازین امراهم نمیاد (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی اعتماد به نفس داره اون اصلا ته چهره ش خنده نیست کاملا جدی
(sm59)
اره عکس امراه . چون این عکس کمیاب هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخا هادی یکی نیس به تو بگه کجای این قیافه به زنا میخوره؟!(sm2)نقل قول:
اتفاقا امراه یکی از بهترین خواننده های ترکیه هست. هیچ خواننده ای مثل امراه ندیدم تا به امروز. چون از شنیدن صداش سیر نمیشی.نقل قول:
این عکس خوشتیپ شده کت شلوار بهش میاد من فکر کردم عکس خودتونه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم دسته کمی از امراه ندارم. چندان فرقی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
(sm2)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس امراه نیستش چون پشتش گلخونه اس محل کاشت گوجه وسبزی یک تیر چراغ برق اینا هم دیده میشه...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم جان کلیپ خنده دار نداری (sm59)
(sm2)
مگه گفتم این زنه چه میگی . (sm70)نقل قول:
گفتم منم نمی شناختم تا خودش گفت این خواننده ست
چه دقتی میکنی (sm178)نقل قول:
چاکرم(sm19)نقل قول:
بهش گفتم چند روز دگه اما الان بسته زدم اگه سرعت یاری بده آپ کنم همین امشب
نقل قول:
کلا ترکیه 40 تا خواننده ترک درجه یک داره من همه شونو میشناسم. زبانشونم صحبت میکنم.
ارشیو کاملی هم از فول کلیپ ها و البوم هاشونو با کیفیت بالا دارم . یه وقتایی به سرم میرنه اپ کنم. شایدم اپ کردم.
برگرد که من الان دقیقا سه ساعته روش قفلم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل دلاش میدونن چی گفتم محمد حسین!؟؟(sm51)نقل قول:
الان سهند میاد میگه چه خبره چت کردین (sm70)
یه چند تا عکس خنده دار دارم بزارم بخندین (sm59)
موافقین؟
سیدی اورجینال چی داری از ترکی ؟نقل قول:
ما امدیم بازار داغ شد فک کنم . یا داغ بود
صد البته...نقل قول:
نه داداش من این حرارت عشق میثمه...(sm127)
گوشیم خاموش شد برای همیشه دیگه شارژ هم نمیشه . (sm74)
با این بی پولی گوشی از کجا بیارم
از خرّ و پف , از سکسکه , از آروغِ سیری
تا غصه ی اینکه چرا فورا نمی میری
از فلسفه , از س...ک...س , از کافه نشینی تا
افسار پاره کردنِ این شهرِ زنجیری
از هر چه که دادی و با جان کندنت دادی
تا هر چه که می گیری و با زور می گیری
از منزجر بودن از اشک و شیون و لابه
تا معتقد کردن تو را به شیشه نوشابه
از پشت پا خوردن به لطفِ ناجوانمردی
تا حرص خوردن با ولع , با ژستِ خونسردی
قی کردن آنجایی که باید واقعا قی کرد