به قول عاغا : به درک (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول عاغا : به درک (sm120)
سری سوم بار شد ... (sm181)
خودتو کشتی (sm25) فک کنم در ماه یک کیلو توتون مصرف داشته باشی (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا عطسه نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم داره با توپ بازی میکنه رو هوایی دقت کن
8 عدد تنباکو و 20 هزار تومن ذغال (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه نزدیک یه کیلو 800 گرم هر بسته تنباکو 50 گرمه البته اگه ازین کوچیکا مصرف داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ازون بزرگا مصرف داری که باید بگو واویلاست 8 تا 250 گرم (sm77)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی چو بوی خوش آشنایی
بر آن مردم دیده ی روشنایی (sm181)
نه بابا رو هوایی نیست (sm70)نقل قول:
نمیبینم از همدمان هیچ برجا
دلم خون شد از غصه ساقی کجایی (sm181)