اینستا که ریدن توش دیگه نمیشه تحملش کرد لامصب اصلا" لوگین نمیکنه سرعت همچی خوب بعد 25 بار زدن go میره اونوقتم ویدیو که اپ نمیشه عکسم با دو سه بار ریفریش میره . امروز رفتم تو نخش ببینم چشه . فهمیدم مشکلش همون ریدنه هست ریدن توش حسابی فیلتریگ هوشمند
نمایش نسخه قابل چاپ
اینستا که ریدن توش دیگه نمیشه تحملش کرد لامصب اصلا" لوگین نمیکنه سرعت همچی خوب بعد 25 بار زدن go میره اونوقتم ویدیو که اپ نمیشه عکسم با دو سه بار ریفریش میره . امروز رفتم تو نخش ببینم چشه . فهمیدم مشکلش همون ریدنه هست ریدن توش حسابی فیلتریگ هوشمند
مورتوض جون چیکار به سنش داری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همجنس باز نیستم ولی همجنس باز ها را دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید ر،سایی اومده بود دیشب مسجد همه رفته بودن باهاش سلفی میگرفتن (sm2)
(sm171)نقل قول:
به دعوت مجید ب ، پ اومده یه کسی که اصلا خوش نام نی (sm2)
میخوام ببینم پسرای این سرزمین از چه سنی ترجیح میدن خودشونو معتاد و تو سری خور در بیارن و در آینده عروسک خیمه شب بازی باشن تا کسی که نخ وافسار عروسک ها رو بدست میکیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفعلی خان ام کی میاد ... (sm50)
فرهاد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]