خدایا توبه (sm25) مردک انگار اسطوره موسیقیِنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا توبه (sm25) مردک انگار اسطوره موسیقیِنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک قورباغهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میتونه مثل ادم فروش یا میتونه همون مشکوک بخونه
راستش مسیحا جان من اصلا اینو . آدم حساب نمیکنم چه برسه به خواننده(sm17)
اخه من موندم فردی که یدونه اهنگ تاپ نداره روش میشه راجع به موسیقی حرف بزنه ؟/نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) بابا تو برو روسری سرت کن لب ساحل بخون بابا اردک ابینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهنگ حاجی داره تو ورژنای مختلف تازه باهاشم میرقصه (sm2) دیگه چیکار براتون بکنه که پی به استعدادش ببرید (sm59)نقل قول:
از طرز حرف زدنش میشه به سطح فرهنگش پی برد / مرتیکه دو ریالی / البت بلانسبت دو ریالینقل قول:
این همون مصاحبه قدیمیه گذاشتین
همین الان عارف گفت شادمهر و حسن شماعی زاده و سیاوش قمیشی اهنگ دادن بهم دارم اماده میکنم
(sm118)
معین پورقوه گیتاریست نوشته بر روی البوم جدیده شادمهر و محمد علیزاده سخت مشغوله