نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
طارمی اینجو از این ور اون یکی میره با تانک عکس میگیره ..
نه کاوه میررعباسی که خوبه ترجمه هاش، بحث ممیزیه فقط، حتا یه مدت تو اعتراض به ممیزی کار نکرد دیگه، اون نسخه آفستی رو می تونی از این لب خیابونی ها ده تومن بگیری، اونو بخونی بهتره. گزارش یک مرگ رو واسه آشنا شدن با مارکز میگم، حجمش کمه و زود خونده میشه ولی خیلی عالیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم ابراهیمی - حالا حالا (پازل بند) ...
مقوانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم های پازل بند در تمامی شرایط فوق العادست - حالا هر چند شعر خیلی تخیلی تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قایق کاغذی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قایق کاغذی بده ، اونوقت پاروی بی قایق خوبه (sm120)
من چیکار به پاروی بی قایق دارم ؟؟؟ (sm120) من تو نخ پوستر فوق العاده زیبای آلبوم هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم چاوشی رو با این مقوا رنگی ها مقایسه نکن (sm2)
خیلی هم خوبه آلبوم گروهیه دیگه تازه دو نفر بیشتر نیستن - حالا کاور آلبوم های گرود سرود رو ببین 10 نفر وایساده رو به دوربین عکس گرفتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا تو سبکی که دارن کار میکنن بهترینن
کاراشون تکراری شده مگر اینکه آلبوم یه تکونی بدن که بعیده ! چرا ؟؟ چون اینا دنبال مخاطب عام یعنی همون سنین زیر 18 هستن واسه همین دنبال شعر های مقوایی و موسیقی مقوا تر هستن وگرنه دستشون باز باشه خوب کار می کنننقل قول:
متصل است او (sm111)
من دوسشون دارم راضیم ازشون - اینا اینجوری یاد گرفتن کار کنن . کاراشون هم خوبه از همه نظر الان همه ی شعرا تخیلیهنقل قول:
از اونور کوشان که یاد گرفته بر...ینه به آلبوم ها
کوشانی که یوسف و قطار تنظیم می کنه براش کاری نداشت دوباره یه ترک خوب بزنه ! چاوشی گفته 6/8 اونم همون سبک رو تحویل دادهنقل قول:
چاوشی بهش گفته 6/8 بزن یعنی نباید یکم خلاقیت تو همونم هم نشون بده - بقیه خواننده ها هم لابد ازش 6/8 میخواستننقل قول:
کوشان رو فقط میارن تو آلبوم یه 6/8 مقوایی بزنه واسه نسل جوان و پولش رو بگیره ! (sm120)نقل قول:
این موج درجا زدن تو موسیقی رو من از چشم آن موزیسن تمام شده میبینم
آن موزیسین تمام ده یادت باشه چیزی مثل چنگیز زد (sm120)نقل قول:
چاوشی قبل این آلبوم گفت بهروز نقش اصلی رو تو تنظیم داره ! من گفتم کمه کمش نصف آلبوم دست بهروزه (sm120) ولی از اونجایی که چاوشی با کسی شوخی نداره احتمالا تنظیم هاشو کم کرده (sm59)
همچین کار شاخی هم نزده اونو حامد برادران هم میتونست بهتر از اینی که هست بزنه - چاوشی آدم دهن بینی تشریف دارهنقل قول:
دیگه زدی جاده خاکی داری کرسی شعر میگی (sm2)نقل قول:
جاده خاکی کجا بود طرف 20(sm120) سال داره موسیقی کار میکنه بعد الان یه کار زده همه میگن بی نظیر و بهترین بوده - از کسی که خوشگل عاشق رو کار کرده این کار واقعا یه کار انقلابی بودهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm50)
***** شکن پولی چی کار میکنه الان ؟
اینجا کتابفروشی لب خیابونی درست و حسابی نداریم مث تهران... (sm172) مجبورم همینو بخونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه قبلا تعدادی از داستان های کوتاهشو خوندم... آشنایی دارم با فضاش... باز اینی که گفتی هم میخونم هر وقت فرصت شد... (sm118)
بالاخره اون عکسا فوتوشاپ بود یا نه ؟ (sm2)
کودتا هم کودتا های قدیم آخه 45 دقیقه هم میشه کودتا
کتک زدن سربازان کودتاگر توسط مردم
کمربند (sm2)ببینین میگم در مورد دهه هفتادی ها فقط کمربند جواب میده اینه (sm2)
Demolition
بی نظیر عالی هر چی بگم کم گفتم
سینجول از تو بعید بود ویدیو دوباره گوش کن ریلیز نکردی
توی ایران اصغر فرهادی رو قبول دارم خودم شخصا بهش میگم نولان ایران
(sm2)(sm2)(sm2)
منم میگم اصغر فرهادی پشم نولان نمیشه اصلا قابل قیاس نیستند این کجا و ان کجا (sm2)
خدایا این کند ذهن ها رو از ما نگیر(sm59)
رسول دلم برای سریال تنگ شده(sm81)
حالا ببین بعد پایانش چقدر غمگین می شی(sm74)
سریال از طرف شبکه کنسل شد واقعا حیفش کردن واقعا شعور ببینده در حد افتابه مسی هستش
هنوز خیلی جا داشت که ادامه بدن
اردوغان با ارساله نامه ای به باشگاه پرسپولیس نوشت : شاشیدم تو پا قدم بازیکنای لژیونرتون ! روز اول اومدنشون تو فرودگاه بمب گذاشتن امروز دولت سقوط کرد . شیرم تو رامین جومونگ(sm2)
خیلی باحاله فارسی حرف زدن ثمین(sm118)
از اول دارم می بینم سریال رو(sm118)
الی این سریال ها تخمی رو بذار کنار مرتیکه ادم باش این Person Of Interest رو ببین باور کن پشمات می ریزه ببینی(sm2)
پسرم
محسن چاوشی
دقیقه ۲:۳۸
تا۲:۴۲
مثه ابر پاییز همه جا
میبارمممممممممممم