باور کن بازم نمی ارزه ...(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باور کن بازم نمی ارزه ...(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پراید 3 میلیون و هفتصد خرجشه نهایتا 4 و خورده ای 5 تومن ارزش داره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عمرا پراید بخرم یا اصلا کلا ماشین ایرانی
چون 75 درصد پول ماشین نیست پول زوره که بریزی تو دهن ی سری لاش خور
نقل قول:
خوب برادر من شما که این حرفو میزنی الان منو که پراید دارمو قهوه ای کردی رفت :|
ملاحظه کنید . ای بابا :| (sm81)
بفروش (sm70)تو ایران یه ماشین فقط ارزش خرید داره 206 فقط اونم باز قیمتش عمرا 38 میلیون ارزش داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
206 ماشین الکترونیکی eco وامکاناتش خیلی عالیه خیلی از چیزایی که کارخونه خود پژو روش تعبیه کرده رو 206 هست سیم کشیای کروز کنترل و خیلی امکانات دیگه
یه تعمیر کار فوق العاده مجرب میخاد همه امکاناتشو راه بندازه دیگه میشه یه ماشین عالی
ال 90 هم از نظر موتوری و کیفیت ساخت عالیه ولی قیمتش زیاد بالاس ارزش اون قیمتو نداره
من خودم ف.جی کروز خیلی دوس میدارم (sm160)
اره ال90 موتوری خیلی خوبهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزند عزیزم :
آن زمان که مرا پیر و ازکار افتاده یافتی،
اگر هنگام غذا خوردن لباس...هایم را
کثیف کردم و یا نتوانستم لباسهایم را
بپوشم
اگر صحبت هایم تکراری و خسته کننده
است صبور باش و درکم کن
یادت بیاور وقتی کوچک بودی مجبور
میشدم روزی چند بار لباسهایت عوض
کنم برای سرگرمی یا خواباندنت مجبور
میشدم بارها و بارها داستانی را برایت
تعریف کنم...
وقتی نمیخواهم به حمام بروم مرا سرزنش و شرمنده نکن
وقتی بی خبر از پیشرفتها و دنیای امروز سوالاتی میکنم،با تمسخر به من ننگر
وقتی برای ادای کلمات یا مطلبی حافظه م یاری نمیکند،فرصت بده و عصبانی نشو
وقتی پاهایم توان راه رفتن ندارند،دستانت را به من بده...همانگونه که تو اولین
قدمهایت را کنار من برمیداشتی....
زمانی که میگویم دیگر نمیخواهم زنده بمانم و میخواهم بمیرم،عصبانی نشو..
روزی خود میفهمی
از اینکه در کنارت و مزاحم تو هستم،خسته و عصبانی نشو
یاریم کن همانگونه که من یاریت کردم
کمک کن تا با نیرو و شکیبایی تو این راه را به پایان برسانم
فرزند دلبندم،دوستت دارم
(sm169)
آواتارت خیلی قشنگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخواستم بگم دو روزه یادم میره (sm2)نقل قول:
خواب دیدم که تو رفتی عشق بی مادر شد
جـــاده با جـای دو تا پای تـــو همبستر شد
بختک افتاد به جانم کمر بخت شکست
حال آشفتــه ام از جن زده ها بدتـر شد
دستم از دست تو کوتاه شد آواره شدم
هر نفس بــی تو برای من عذاب آور شد
خبری نشد ؟(sm132)
فامیل کارمندتون چی گفت ؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خودم کارمندم (sm70)نقل قول:
آشنای مستخدم شرکتمون فروشگاه داره ، دیروز رفتم گفت معلوم نیست احتمالا نیمه اول مهر ، شاید 16 مهر
من که هنوز هم میگم بعد محرم و صفر(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول بار فکر کردم یکی از عکسای نجفیه (sm174)
حاجی مایلی نیست ؟(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
اشنای مستخدم ما که میگه اسفند (sm29)
یه اسفند براش دود کنن پس(sm2)نقل قول:
(sm2)
لختیم شکل باد اما بیشرف نیستیم(sm50)
پروین وقتی 18 سال بیشتر نداشت از کریستال پالاس پیشنهاد 500 هزار دلاری داشت تا شاید یکی از گرانترین و اولین لژیونرهای ایران شود و اتفاقا حاج احمد (پدر علی پروین) هم با این ماجرا موافقت کرد اما مامان نصرت خدابیامرز گفت: نه علی جان اونجا تو غربت تنها میمونی و دیوانه می شوی! علی هم که روی حرف مامان نصرت حرف نمی زد دیزیها و کله و پاچههای آن خدا بیامرز را با انگلستان عوض نکرد(sm120) و اینگونه بود که این فرصت برای همیشه از دست رفت.
(sm2)
ممرم ممرم ممرم(sm2)
کیون ممر را همان شب نهفتم(sm77)
کیون ممر به گوگل راه یافت(sm2)
شعر از پهلوان رضا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه سرود آریان(sm59)نقل قول:
تو این دو هفته چن تا البوم میخاد بیاد اخ(sm3)
فریدون احتمالا یکشنبه
خواجه فعلا خبری نیست احتمالا 16 مهر
کلا بعد محرم و صفر(sm120)نقل قول:
تیزر که میدن نهایت یه هفته بعدش میادنقل قول:
شاید چهارشنبه بیاد
محرم چه ماهيه؟(sm98)
فک کنم 6 آبان میشه اول محرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه عروسی چیزی درپیشه مادر جان ؟(sm120)
نقل قول:
نه والا انقدر همسن و سالاي تو دور و برم ريخته هيچ كدوم دم به تله نميدن (sm50)
(sm2)نقل قول:
(sm2)
برای کی میخوای شوهر تور کنی حالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن اینقد سیگار نکش خوب نیست تو این سن و سال ، فروم هم تهویش خرابه(sm120)
نقل قول:
پسرا تعدادشون بيشتره (sm59)