ویندوزتو عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوزتو عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالی پر از موفقیت و پیروزی رو پیشرو داشته باشی (sm70)
ماییدی گارو با این تیکه کلامت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامم کنم این میگه ویندوزه تو عوض کن ، ده بارم گفتم سیستم مکِ (sm120)
تولدته میلاد ؟(sm19)
صد سال به این سالا امیدوارم تا اخر عمر زنده باشی داداش عیدت مبارک (sm176)
لباس گرم بپوش ...(sm50)
برا شکلات نیست.. غذا گیر شدی(sm120)
یعنی چی ؟ (sm74)
شب قبل یا صبح که بیدار شدی اینجوری نبودی؟نقل قول:
یعنی غذا رو دلت مونده
یکم ترشی بزن .. ابلیمو یا اب نارنج
نه صبح بیدار شم یه شکلات خوردم تا الان یه حس ک.یری دارم اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اب پرتغال زدم بلکه اروم بگیره (sm172)