تو هم چیزتو رو بکن منم به صورت حمایتی میکنمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم چیزتو رو بکن منم به صورت حمایتی میکنمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺍﺻﺤﺎﺏ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﯾﺪ ﮐﺎﭘﺮﻓﯿﻠﺪ ﮔﻔﺘﻨﺪ :
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺩﯾﮕﺮ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺭﺍ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺍﺟﯽ ﻣﺠﯽ ﻻﺗﺮﺟﯽ ﻏﯿﺐ ﮐﻨﺪ
ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ : ﭼﺮﺍ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ؟ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻗﺎﯼ ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm70)
صبح ساعت 6 بلند شدم رفتم بیرون ... هر چی انرژی داشتم تخلیه شد توی این گرمانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان یک تازه شکست خورده هستم ... باهام مهربون باشین .. ازم حمایت کنین ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هفت ساعتو نیمه دیگه طاقت بیار ، برو یه دوش بگیر یکم سر حال بشونقل قول:
از کی باختی؟نقل قول:
(sm2)