نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزي ِ شما ايشالله (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزي ِ شما ايشالله (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm10)
با تشکر و آرزوی سپری کردن زمانی خوش در این موضوع (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
ﺁﻗﺎ ﺗﺎ ﻟﺒﻮ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ ﯾﻬﻮ بابام ﺍﻭﻣﺪ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻭﻧﻢ یه ﭼﻨﮕﺎﻝ ﮔﺮﻓﺖ دستشو ﻧﺸﺴﺖ ﺑﺎﻣﺎ ﻟﺒﻮ ﺧﻮﺭﺩ! چیه فک کردی ما از اوناشیم ؟ برو از خدا بترس ﺗﺴﺒﯿﺤﻪ ﻣﻦ ﮐﻮ؟ کی ورش داشته ؟؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 1 تا 10 نمره بده ببینم میشه گوش کرد... سلیقه موسیقیایی من خیلی ...ـه (sm25)نقل قول:
6نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
6 جدی؟(sm98)
من 4 هم نمیدم (sm25)
عصباني شدن تركها :
چَثافتِ مرض !
خاچ تو سرت برينه !
انجار از وحشي اومده !
بلبل درازي هم چه ميكني !
هر چي هم بزرگتر ميشه گنده تر ميشه !
تو نه تربيت داري نه خانوادجي !
مسخره فروشي باز چردي ؟!
حالا من نه يه آدم !
صيداتو برا من داد نزن !
وگتي با من حرف ميزني دهنتو ببند !
ريدم تو اون كلاهي چه ميخواي بذاري سر من !
اول ببين داري با چه خري حرف ميزني بعد با من زر بزن !!!(sm30)
عزیزم موسیقی مدرن تشرف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدرن میفهمی مدرن