باید بشینم حساب کنم خیلی گرفتم خیلی هزینه کردم بت میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید بشینم حساب کنم خیلی گرفتم خیلی هزینه کردم بت میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدری که خرج کردی درامد داشتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه در آورده بود که روزی یه ساعت برای کمک با kiana سر وکله نمیزد (sm2)
درآمد کجا بود ؟ هیچکی کمک نمیکنه فقط چند نفر کمک کردن منم میگیرم در حد توانم باقیشم باید بچه ها کمک کنندنقل قول:
نه بابا به خاطر کمک نبود عمدا بهش گفتم که هی پیام نده (sm120) مگه ندیدی ازون شب تاحالا پیامم نداد نقل هم نزده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومد میگفت اینا همشون چرت و پرته من چیزی دانلود نکردم اگرم کردم پاک کردم (sm98) من بابت اینا هزینه کردم تا حالا فعلا 300 هزار از جیب خودم گذاشتم (sm98)
اونوقت این میاد عوض تشکر میگه اینا همشون درپیت ان دانلود نمیکنم ........ منم گفتم خب دانلود نکن (sm120)
بعدش اومد گفت واسه کمک من به گوگوش سیاوش قمیشی و هایده و داریوش خیلی کمک میکنم
منم بهش گفتم خب بیا جلو اگه راست میگی (sm98) گفتم هایده 6 تا دی وی دی داره گوگوش 2 تا ...... (sm120) میگه تاپیک بزن منم 10 تومن کمک میکنم
گفتم خسته نباشی همچین میگفتی خیلی کمک میکنم انگاری فک کردم میخوای 100 بدی (sm2)
دیروزم تاپیک کمک زدم اومد توی تاپیک فقط نگاه میکرد (sm39)
----------------------------------------------------------------------------------------------
اینا فقط الکی حرف مفت میزنن این کاربر حتی 4 تومنم کمک نمیکنه منم میدونستم فقط خواستم روشو کم کنم که الکی ادعا نداشته باشه که منم هستم
خب چرا خر حمالی می کنی ؟
برو یه کار پیدا کن یه چیز بذارن گف دستت
تو که 300 تومن دادی به 4 تا دی وی دی بیا یه 20 تومن به من بده بیکار شدم ته جیبم خالیه دمت قیژ ...البته من اهل جبرانم ها یا پسش میدم یا هم یه ساک آبدار پر تف مجلسی برات میزنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنو تو کف اون منشیه ایی ؟ چی شد قضیه رو تعریف کن ببینم چه کردی از اون موقع تا حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری دیوث تو باید بیای به من 20 کمک کنی اونوقت من به تو 20 بدم ؟ (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]