آقا محمدخان بدم ، آتیش به دنیاتون زدم ... (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا محمدخان بدم ، آتیش به دنیاتون زدم ... (sm98)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نمیکردم شاسین تر از تو پیدابشه مستر تجارت الکترونیک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ آلبوم «94» نه قطعه دارد
+ سعی کردیم در آلبوم جدید حداقل چهار یا پنج قطعه داشته باشیم که دل مردم را به دست بیاوریم
+ بنیامین واقعا ترانهنویس خوبی است
+ فیلمنامهای که تالیف کرده بودم توسط تلویزیون «جمهوری آذربایجان» در حال ساخت است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماها نسل جدید موزیک بارانی ها واقعا همتون ک.سخلین
ممر یاد بگیر برو تو سبک استریت کار کن
حالا داری این حرفارو میزنی ؟؟ (sm81) حالا که او رفت و دیگر نیست (sm81) او رفت و یه تصویر از خود بر جای گذاشت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس گاییده شدم انقدر خندیدم (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
من 2011 اینجام منتها خدمت بودم زیاد پست نمیدادم (sm120)نقل قول:
خداوند انشالله همه مان را آدم کند ...