(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم صدای نی میاد آواز پی در پی میاد
لفعلی خان ام کی میاد ...
نه ذغال دارم نه تنباکو دارم نه سیگار دارم
همه مغازه ها هم اینجا درشون تخته شده
گِل بگیرن سر در این شهر خراب شده (sm1)
دارم قلیون میکشم دوسیب تازه 2015 (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب چه مزه ای میده (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm43)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد که امکانات ندارم
اصلا دوست ندارم با یکی دیگه همزمان حالا هر جا که میخواد باشه قیلون بکشم
The box(sm88)
روزنامه خراسان نوشت:
پنج شنبه گذشته در مقابل يک باغ در طرقبه ۴ نفر از افرادي که در ملاء عام اقدام به روزه خواري کرده بودند حد شلاق بر آنها جاري شد.
در خور اشاره است که اين افراد اقدام به کشيدن قليان در ملاء عام کرده بودند که هرکدام به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شدند و حکم عصر پنجشنبه در طرقبه اجرا شد.
(sm94)