قطار(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قطار(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردسرهاي عظيم 2 (sm19)
چقدر فيلم ِ قشنگيه اين. لايق ِ جايزه هاي مختلف از جشنواره هاي معتبره
آها پس ک.ون دادی که دردرش بیشتره ...پس 5 دقیقه سکوتنقل قول:
سلام ملينقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبي؟
ميدوني كه داستان ِ قطار چيه ؟
دزیره رو دست نداره انصافانقل قول:
پاروی بی قایق و خواب فوق لعاده قشنگ ان
چیه ؟ نکنه قطار رفته تو باسنت؟ اکه اینجوریه عزای عمومی اعلام کنم امشب و فردا رونقل قول:
دو سال ِ پيش بود فك كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو دانشگاه وايساده بودم. يه پسره اومده بود گير داده بود بيا بذار درم (sm98)
يه خاله اي هم داشت انگار. گفتم خالتم مثه خودته؟
ميگفت بيا خالمم راضي ميكنم
خوبم.کم پیدایی؟من اونجوری که دلم خواست تفسیر کردم(sm74)نقل قول:
پارو و قهوه قجري و وصيت و بسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا. رفته رو باسن ِ معشوقه ي چاوشينقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]