(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی؛ همچنان در صدر
او، همیشه در صدر اخبار است و هم موزیک هایش بیشترین آمار دانلودها را به خود اختصاص می دهند. قطعه «کجایی» چاوشی تا امروز تنها در یکی از اصلی ترین سایت های دانلود و پخش موسیقی 20 میلیون بار دانلود شده. این آمار در دیگر سایت های دانلود موسیقی بیشتر هم می شود و تا مرز 30 میلیون هم می رسد. قطعه «کجایی» تا امروز رکورددار دانلود در #تاریخ اینترنت فارسی است.
تماشاگران امروز
(sm50)
آره - چندتا آهنگش هم ایمان ظهراب و بابک نوری و میثم عبدلمالکی خوندن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیزارم از شمال از هرچی خاطرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیزارم از غمی که تو دلم نشست
دلگیرم از خودم دلگیرم از همه
چون عاشقت شدم این گریه حقمه
خوشحالی منو دریا ازم گرفت
از دست دادمت دنیامو غم گرفت
دریا تورو گرفت ، دریا چشاتو برد
دنیام بودی و دنیام با تو مُرد..
هیچ دردی اینجوری منو شکست نداد
دریای لعنتی عشقمو پس نداد
بیزارم از خیال از فکرای محال
تا روز مرگمم بیزارم از شمال
نمیخوام برم اون حوالی
تو اون جاده های شمالی
بگم جات خالی
نفس میکشم با چه بغضی
قدم میزنم با چه حالی
فقط جات خالی
رفتیم با هم شمال همه چی عالی بود
اما میومدم جات دیگه خالی بود
تو جاده ی شمال باهات قدم زدم
با خنده رفتیمو با گریه اومدم
کی جاتو پُر کنه کی زندگیم بشه
چی هست که مانع دیوونگیم بشه
این غصه ها منو بعد از تو میکشن
کاشکی یکی تورو برگردونه به من
نمیخوام برم اون حوالی
تو اون جاده های شمالی
بگم جات خالی
نفس میکشم با چه بغضی
قدم میزنم با چه حالی
فقط جات خالی
(sm50)
این البوم قرار بود به جای مخاطب خاص پخش بشه البوم محشری هست یعنی علی بعد از نامسلمون استارت این البوم رو زد ولی یهو تصمیمش عوض شد و از اول استارت یه البوم دیگه رو زد با ترانه سرا ها و اهنگسازان دیگه که نتیجش شد مخاطب خاصنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این 10 تصنیف رو 128 هم بزار لطفا
دیگه دوره ی اون مدل کارا گذشتهنقل قول:
دلم بعد از تو با هر چی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هر کی که ترکش کرد خندیده
(sm50)
دقیقا" واسه همین موضوع قید پخش اون البوم رو زد و به فکر یه البوم حرفه ای افتاد ( مخاطب خاص ) علی واسه البوم سومش وسواس زیادی به خرج داد واسه همین چند سال طول کشید و اون کارا قدیمی شدن گرچه البوم بگو ایمان ندارم نسبت به مخاطب خاص خیلی سر تره منظورم نوع خوانش علی و اهنگسازی بترکون دی جی سروش هست / حیف که پخش نشد (sm25)نقل قول:
میرانجمن من که دوست دارم برات شعر میزارم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغل میگیرم عکساتو شاید آروم شه آغوشم
لباسی رو که دوست داشتی برای آینه می پوشم
میخوام باور کنم رفتی میخوام خالی شم از رویات
همش چشمامو می بندم شاید یادم بره چشمات
هنوز وسایل خونه سر ِ جاشه ... کسی نیست که سلیقه ش مثل تو باشه
هنوز عکس دوتامون روی دیواره ... هنوز دستام بوی عطر تورو داره
روزا با قرص میخوابم شبا تا صبح بیدارم
همه میگن حالم خوش نیست همه میگن جنون دارم
(sm1)
تو اینم خیلی دوست داری (sm2)نقل قول:
از داشته هات صحبت کن هی این و اون راه ننداز (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
میلاد چرا اینجوری ؟؟؟ مگه امشب نباید بری 21:30
سانس دو میرم من ساعت 9 تازه سانس یک شروع میشهنقل قول:
این فیلم ویپلش دوبله نشده نمایش خانگی ؟
منظورم تاریخ هست که ایران کنسرت زده امروز 16 july هستنقل قول:
آره دیگه 26 تیر 16 جولاینقل قول:
فعلا تو برو کنسرت علی آخرشم از شدت هیجان یه دست ساک براش بزن (sm2) (sm51)نقل قول:
اشتباه کردن فک کنم ( تایپی ) چون تو سایت ایران کنسرت سانس 2 رو زده جمعه 15 july
کنسرت ففر هم 2 مرداد چه شود
جفتش دو سانس شدهنقل قول:
امیر جان صفاریان 128 شو بزار میخوام مغازه بزنم دانلود شه
آها افتاد (sm120)نقل قول:
برجستهترین هنرپیشه مرد در سریالهای درام
- متیو ریس برای سریال آمریکاییها
- باب ادنکیرک برای سریال بهتره با ساول تماس بگیری
- کوین اسپیسی برای سریال خانه پوشالی
- کایل چندلر برای سریال اصل و نصب (Bloodline)
- رامی ملک برای سریال آقای ربات
- لیو شرایبر برای سریال ری داناوان (Ray Donovan)
برجستهترین هنرپیشه زن در سریالهای درام
- کری راسل برای فیلم آمریکاییها
- ترجی پی. هنسون برای سریال امپراطور (Empire)
- کلیر دانس برای سریال میهن
- روبین رایت برای سریال خانه پوشالی
- ویولا دیویس برای سریال چگونه از مجازات قتل فرار کرد
- تاتیانا مزلانی برای سریال یتیم سیاه (Orphan Black)
برجستهترین هنرپیشه مرد در سریالهای کمدی
- آنتونی اندرسون برای سریال مایل به سیاه
- ویل فروت برای سریال آخرین انسان روی زمین (The Last Man on Earth)
- عزیز انصاری برای سریال استاد هیچی
- ویلیام اچ. میسی برای سریال بیحیا (Shameless)
- توماس میدلدیچ برای سریال دره سیلیکون
- جفری تامبور برای سریال شفاف
برجستههنرپیشه زن در سریالهای کمدی
- تریسی الیس راس برای سریال مایل به سیاه
- لوری متکالف برای سریال موفقیت (Getting On)
- لیلی تاملین برای سریال گریس و فرانکی (Grace and Frankie)
- امی شومر برای سریال باطن امی شومر (Inside Amy Schumer)
- الی کمپر برای سریال کیمی اشمیت شکست ناپذیر
- جولیا لوئیس دریفوس برای سریال معاون رئیس جمهور
برجستهترین هنرپیشه نقش مکمل مرد در سریالهای درام
- جاناتان بنکس برای سریال بهتره با ساول تماس بگیری
- بن مندلسون برای سریال اصل و نصب
- پیتر دینکلیج برای سریال بازی تاج و تخت
- کیت هرینگتون برای سریال بازی تاج و تخت
- مایکل کلی برای سریال خانه پوشالی
- جان وُیت برای سریال ری داناوان
برجستهترین هنرپیشه نقش مکمل زن در سریالهای درام
- مورا تیرنی برای سریال امور (The Affair)
- مگی اسمیت برای سریال کلیسا مرکز شهر
- لنا هدی برای سریال بازی تاج و تخت
- امیلی کلارک برای سریال بازی تاج و تخت
- میسی ویلیامز برای سریال بازی تاج و تخت
- کنستانس زیمر برای سریال خیالی (Unreal)
برجستهترین هنرپیشه نقش مکمل مرد در سریالهای کمدی
- لویی اندرسون برای سریال سبدها (Baskets)
- آندره بروگر برای سریال بروکلین نه-نه (Brooklyn Nine-Nine)
- کیگن مایکل کی برای سریال کی و پیل (Key and Peele)
- تای بورل برای سریال خانواده مدرن
- تایتوس برجرس برای سریال کیمی اشمیت شکستناپذیر
- مت والش برای سریال معاون رئیس جمهور
برجستهترین هنرپیشه نقش مکمل زن در سریالهای کمدی
- نیسی نش برای سریال موفقیت
- الیسون جنی برای سریال مامان (Mom)
- کیت مککینون برای سریال شنبه شب زنده (Saturday Night Live)
- گبی هافمن برای سریال شفاف
- جودیت لایت برای سریال شفاف
- آنا کلامسکی برای سریال معاون رئیس جمهور
قرار بود امروز 6:30 و 8:30 باشه که افتاد 8 و 11 (sm120)نقل قول:
معده ام ترشده رانیتیدنم جواب نمیده خدارو شکر ساقه طلایی موجوده
کجا اطلاع رسانی کردننقل قول:
(sm3)(sm3)نقل قول:
جلو در سالن و مراکز فروش بلیط یهویی(sm120)نقل قول:
امیر هادی رو کفن کنم بزن دیگه (sm74)
خوش بگذره (sm19)نقل قول:
بازم تاکید میکنم همون جا که نشستی عکس بگیر اومدی بزار تاپیک (sm120) عکس خودت با علی فراموش نشه تلاشت رو بکن (sm2)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دهنت هادی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
با مال خودت داماد شو چرا از اینو و اون بالا میری (sm2)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دنیا ممنون (sm176) - درد و بلات بخوره تو سر هادی و صفاریان و سینجولنقل قول:
قاطی کردم نوشابه تو لیوان ریختم بعد قند میزارم تو دهنم فک میکنم چاییه بعد میخورم میگم این چقدر سرده (sm2)(sm30)