من شهریور نه ولی آبان میام دنبالت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من شهریور نه ولی آبان میام دنبالت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر برا درد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاواس واسه عادم نمیزارن که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم آرومتر شوخو کن شاید که من واقعا یکی را دوست میدارم ...
سخن بزرگان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بفرستی نظام وظیفه میتونی معافیت فرهیختگی بگیری (sm70)
در نیار ادا فرهیخته ها رو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm59)(sm51)(sm111)(sm74)(sm88)(sm3)(sm1 35)(sm98)(sm134)(sm19)(sm128)(sm128)(sm128)(sm120) (sm128)(sm155)(sm178)(sm172)(sm35)(sm1)(sm27)(sm17 1)(sm79)(sm169)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm199)(sm185)(sm65)(sm36)(sm105)(sm86)(sm96)(sm11 3)(sm109)(sm39)
هیچ جا مثل شکلکای اینجا باحال نیستن (sm2)
همین ما استعدادهای فرهیخته ی این مملکتیم که توی سربازی تلف میشیم دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی تو بری خدمت خدمتو عشق و حال کردی واسه بچه های دیگه خداخیرت بده قانون تاپییک اینجارو تو خدمت تصویب کن (sm59)(sm2)نقل قول:
تو خدمتم میشه میشه استعدادت شکوفاتر بشه خدمتو گاییدی رفت (sm30)(sm30)
(sm50)(sm81)نقل قول:
دوش چه خورده ای دلا راست بگو نهان مکن
چون خموشان بی گنه روی بر آسمان مکن
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویولون رو (sm50)
حیف ... (sm81)
نرگس جعفرینقل قول:
صورت و ابروهاش مثل منه (sm1)
کوری بهتر است یا خدمت؟؟؟نقل قول:
پاسخ به این سوال در برنامه20:30(sm2)
دریا دریا
دریا منو صدا کن
خاک با آب دوباره آشنا کن
دریا دلم گرفته دریا دلم گرفته
منو از این گرفتگی رها کن رها کن رها
دریا با من حرف بزن
نذار منو موجها به ساحل بدن
دریا دلم میخواد رو بال موجها منو تو یکشب ببری از اینجا
بذار بگن چشمهای بارون زده بازم تو دریا یه نفر گم شده
دریا جوابم بده
دریا جوابم بده
دریا جوابم بده(sm1)
تا شب شاد باشید
(sm66)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن مـــــــــــرد خودم واست یه 185ـشُ ردیف میکنم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیـــ_ـــ_ـــــ_ـــــر خر باز کدوم یکیشون شوهر کرده 3روزه داری زجه میزنی؟ (sm39) حالمونو بهم زدی دیگه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من رفتم بمیرم (sm88) حلال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دادا (sm127)(sm127)(sm127)(sm50)نقل قول:
خارجيا :
تشييع جنازه............ گريه
کنسرت ............... رقص و شادي
مسافرت.............. تفريح
تولد ............. شادي
سر کار ......... کار
دريا .............. شنا
پشت فرمون ........... رانندگي
ايرانيها:
تشييع جنازه........... موبايل
کنسرت .............. موبايل
مسافرت............. موبايل
تولد ................. موبايل
سر کار ............. موبايل
دريا ................. موبايل
پشت فرمون ....... موبايل
احوال آقای صابر خان چطوره خوبی عشقم (sm19)
تشکراتو برم ماشالا.. از رو دست امیرم زدی بالاتر (sm2)
به ترکه میگن چطوری ایدز گرفتی؟ میگه از توالت فرنگی! میگن یعنی چی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه وقتی نشستم فهمیدم نفر قبلی بلند نشده بود!!
نقل قول:
دهنشون سرویس(sm2)(sm30)
یکی از ارزوهام اینه که ی بار خیابانی تو گزارشش به جا الکسیس سانچز بگه الکسیس تگ.زاس...
⛔ﻓﺘﻮﺍﻫﺎی ﺷﮕﻔﺖ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﺷﺮعی ﺍﻭﺍﺧﺮ ﺩﻭﺭﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭﯾﻪ ﻭ ﺩﻭﺭﻩ ﭘﻬﻠﻮﯼ ﻭ ﺩﻻﻳﻞ ﺍﺑﻄﺎﻝ ﺁﻧﺎﻥ:
������ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻟﻮﻟﻪ ﮐﺸﯽ ﺣﺮﺍﻡ ﻭﻏﯿﺮﺷﺮﻋﯽ ﺍﺳﺖ!
������ﻋﻠﺖ: ﭼﻮﻥ ﮐﺮ ﻧﯿﺴﺖ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﻓﻬﻤﯿﺪﻧﺪ ﭼﻮﻥ ﺟﺎﺭﯼ ﺍﺳﺖ، ﭘﺲ ﺣﺮﺍﻡ ﻧﯿﺴﺖ!
������ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺩﻭﺵ ﺣﻤﺎﻡ، ﺣﺮﺍﻡ ﻭ ﻏﯿﺮﺷﺮﻋﯽ ﺍﺳﺖ!
������ﻋﻠﺖ:ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻏﺴﻞ ﺍﺭﺗﻤﺎﺳﯽ ﺑﺎ ﺁﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﭼﻮﻥ ﺯﻭﺭ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﭘﻬﻠﻮﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﭼﺮﺑﯿﺪ، ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪﻧﺪ ﻏﺴﻞ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ ﺭﺍ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﻭﺵ ﺍﺯﺣﺮﺍﻡ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺭﺁﻣﺪ!
������ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻻﻣﭗ ﺑﺮﻕ ﺣﺮﺍﻡ ﻭ ﻏﯿﺮﺷﺮﻋﯽ ﺍست!
������ﻋﻠﺖ: ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺐ ﻧﺸﯿﻨﯽ ﻫﺎﯼ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﻮﻣﻨﯿﻦ ﺍﺯ ﻧﻤﺎﺯ ﺻﺒﺢ ﻏﺎﻓﻞ ﺷﻮﻧﺪ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺑﺎ ﭘﻮﻝ ﻫﻨﮕﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﺣﺎﺝ ﺍﻣﯿﻦ ﺍﻟﻀﺮﺏ، ﺻﺎﺣﺐ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﺑﺮﻕ ﺑﻪ ﻋﻠﻤﺎ ﺩﺍﺩ ﺑﺮﻕ ﺣﻼﻝ ﺷﺪ.
ﺍﻣﺎ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﺑﺮﻕ ﻣﺸﻬﺪ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ1911 ﻣﯿﻼﺩﯼ ﺑﻪ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﻋﻠﻤﺎ ﻭ ﺭﻭﺳﻬﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﻠﺖ ﺳﻠﺤﺸﻮﺭ ﻣﺸﻬﺪ ﺩﺭ ﺁﺗﺶ ﺳﻮﺧﺖ.
������ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﮐﻠﻪ ﻗﻨﺪ ﺣﺮﺍﻡ ﻭ ﻏﯿﺮ ﺷﺮﻋﯽ ﺍﺳﺖ!!!
ﺍﻓﺮﺍﻃﯿﻮﻥ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺷﺎﯾﻌﻪ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﻣﺮﺩﮔﺎﻥ ﺍﻟﮏ ﺷﺪﻩ ﻭ ﮐﻠﻪ ﻗﻨﺪ ﺭﻭﺳﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ!
������ﻋﻠﺖ: ﻧﭙﺮﺩﺍﺧﺘﻦ ﻭﺟﻮﻩ ﺷﺮﻋﯽ توﺳﻂ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻗﻨﺪ
ﭘﺮ ﻭﺍﺿﺢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﻭﺟﻮﻫﺎﺕ ﻣﻮﺟﺐ ﮔﺮﺩﯾﺪ ﺗﺎ ﻗﻨﺪ ﺣﻼﻝ ﮔﺮﺩﺩ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﻁ ﮐﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ آﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﺎﯼ ﻏﺴﻞ دهند!
امان از جهل مردم
گاییدمت ایرانسل از پس پیام میده دهن سرویس...(sm2)
تا گوشیت صدای پیام میاد زودی میری طرفش فک میکنی طرفته اما همیشه میبینی یا ایرانسله دهن سرویسه یا همراه اول کسکش (sm30)
خخخخخ والا به خدا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز یادی میکنم از اسطوره ی بیخیالی
تخم چپم
این همسایمون جوری داره زنشو میکنه که محرز ریده به ساعات و اوقات عرفی و شرعی
طرح جدیدنیروی انتظامی برای ""سرباز فراری""��
یاخدمت یا حج...
(آخه چه فرقی داره توی هر دو تاش کونمون پارس(sm30))
خدایا وقت کردی مسیر زندگی مارو مجددا بررسی کن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آخه قسمت آسفالتش درست افتاده رو دهنمون
من نه ازامریکا میترسم
نه ازعربستان
نه از عراق
ولی از هند میترسم
خدایی اگه اینا حمله کنن چطوری باید بزنمشون
دیشب تویه فیلم سلمان خان 40تا تیرخورد نمرد
تا حالا ب راه رفتن مارمولک دقت کردین؟؟؟
دوقدم میره وایمیسه....
باز چهار قدم میره وایمیسه...
دوباره یکم میره وایمیسه...
همش فک میکنه ی چیزی جا گذاشته
اوسکل شکاک
سوتین زن همسایه رو باد انداخته خونه ما
.
می*خوام ببرم بهشون بدم، موندم چی بگم؟؟؟!!!!
.
مثلاٰ بگم این چیزه زنتونه !!!
.
یا خانوم این مال شماست دست منه؟!
.
.
یا خانوم جسارتاٰ زیرپوشتون تو بالکن ما بود!
.
.
ببخشید آقا این مال خانوم شماست ؟
.
.
خانوم پوست چیزتون افتاده بود خونۀ ما !!
.
.
آقا خدا حفظش کنه اون ممه*ها رو،
.
اینو بکش روشون تا سرما نخوردن...
.
.
.
ببخشید این کلاه دو نفره مال شما نیس؟؟؟؟
.
.
.
.
اصن همسایه اگه این پستو می*بینی بیا ببرش، میذارمش پشت در !!!
یکی از قشنگترین خاطرات کودکی وقتیه که وسط کلاس درس ناظم میومد میگفت فلانی بابات اومده دنبالت کتابابتو جمع کن برو.انگار حبس ابدی عفو رهبری بهش خورده
پیج مشکلات جنسی
سلام من پسرم 24 ساله، همسرم خیلی علاقه به س.ک.س با دیل.دو (آل.ت مصنوعی) داره، از روزی که این کار رو روی من پیاده کرده دست بردار نیست، اصرار هام هم تا حالا هیچ فایده ای نداشته، من هم دوست ندارم دلش رو بشکنم ولی تحمل دردش برام خیلی سخته، به نظرتون از چه ژلی استفاده کنم که دردش کمتر بشه؟ واقعا نمی تونم جلوی خواسته ی همسرم وایستم.
ملت همیشه در صحنه حاضر:
1► بهش بگو پر.یودم امشب نمیشه
2► اُُاُاُاُاُاُاُاُ به زنش ک.ون میده ؟
3► گهی پشت به ک.یر و گهی ک.یر یه پشت....
4► یعنی زنت تو رو می.گاد یا من اشتباه فهمیدم
5► 3بار سوالو خوندم
6► چه زن بک.نی داری
7► دروغ میگه.کو.نیه میخواد لو نره!
8► این سوالا خیلی خوبه .... کامنت خیزه
9► واسه زنت صابون گلنار بخر
10► چطوری ک.ونی ؟
11► شل کن وگرنه درد داره ها
12► بشین تو سطل آب انار تنگ شی زنت حال کنه
13► به تخ.مات لگدم ميزنه!
14► بدبخت ک.ونی سوالش اینه ک چیکار کنه دردش کمتر شهعامو نده
تنها نتــــــیجه گیریه من از داستان شیرین وفرهاد اینه که
واسه خوردن یه ممه
خار کوهو طبیعت و نباید گایید
. اگه آبش برای لطافت پوست خوب بود...
تخمای خودشون اینقد چروک نداشت...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینو تو یه گروه دخترونه دزدیدم، حسابی ناراحت بوداااااا، خوب خواهرم نکن، برا همه که خوب نی
. اگه آبش برای لطافت پوست خوب بود...
تخمای خودشون اینقد چروک نداشت...😒😒😒
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینو تو یه گروه دخترونه دزدیدم، حسابی ناراحت بوداااااا، خوب خواهرم نکن، برا همه که خوب نی😆😆😆
دوستات عزیز توجه به آگهی زیر داشته باشید: (sm2)
بروزترین سایت معتبر فیلم های روز دنیا با کیفیت اصلی به همراه اسکرین شات بدون تگ تبلیغاتی سایت (sm51)
ایده ای نو در سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm128)
انواع اقسام فیلم های کمدی اکشن. ماجرایی.هیجان انگیز..داش=ستانی..تخیلی..
با بهره برداری از لینک مخفی دانلود فیللم های *** دنیا با کیفیت HD 1080 (sm30)
همه بریزید اینجا......(sm59)(sm2)(sm120)(sm155)