تبریک میگم به هوش و ذکاوتت دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin h [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک میگم به هوش و ذکاوتت دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin h [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
من از سال 87 توی فروم نسل شادمهر بودم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریلیز آهنگ حالم عو میشه رو من اول توی فروم گذاشتم....
یادش بخیر
ای بزنه یهو اعتراف مونارو با اهنگسازی خودش پخش کنه
منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی
فدات بشم آقایی داداش (sm66)(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد درصد باهات موافقم پارسا جون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها ی خبری داره میچرخه تو فضای مجازی ک شادمهر دیگه خدافظی کرده و آهنگ نمیده(sm74)
اهنگو ایمنی میده شادمهر میخونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خداحافظی کنه بهتره از این هست که دیگه خودش اهنگسازی نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرف الانته... مطمئن باش وقتی دیگه نخونه ب همین آهنگایی ک بقیه واسش میسازند هم راضی میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردن به اینکه ی روز نخونه حال آدمو خراب میکنه.
به عشق این آدم هروز خبرها رو بالا پایین میکنیم که ببینیم کی آهنگ میده.
فکرشم سخته
نمیدونم این چیزی که میگم تو چه پروسه ی زمانی اتفاق بیفته اما پرس و جو کردم قراره تمام کارهایی که خودش این چند وقت آهنگسازی و تنظیم کرده دونه دونه پخش بشن .... اما بازم میگم زمانش مشخص نیس اما پخشش قطعیه ... امیدوارم تا موقعی که قراره سر و کله ی کارهای خودش پیدا بشه لااقل کارایی که با قربانپور داشتن رو پخش کنه تا به زودی دوباره شاهد پخش کارهای خودش باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه ...(sm132)
امیدوارم هرچه زودتر این اتفاق بیفته هوادارای قدیمی بدجور تشنه ان
در مورد کارای قربانپور هم باهات موافقم (sm174)
خوش خبر باشی داداش .. (sm10)نقل قول:
خیلی عالی میشه اینطورینقل قول:
خودش که بسازه آخرت آهنگ میشه
و هیچکس هم مثل قربانپور نمیتونه براش آهنگ بسازه
امیدوارم این اتفاق سریع بیفته
خوش خبر باشی داداش... ولی من شنیدم این آهنگ ک قراره پخش بشه آهنگ ضعیفیه البته اگه شادمهر کنسلش نکنهنقل قول:
مسعود جان من جز کارایی که خودش ساخته و قطعا پخش میشن و کارایی که قربانپور ساخته از باقی کارها خبر ندارمنقل قول:
گفتم کارای خودش صد در صد پخش میشن اما این مدت و این لابلا باز از ایمنی و این جور آدما کار بخونه خبر ندارم
فقط امیدوارم تا زمان پخش کارای خودش کارایی که با قربانپور داره بیاد چون کارای خوبی ساختن
منم امیدوارم همینجور بشه ک شما میگی. ب هرحال ممنون از خبرخوبت. اگه بازم خبری دستت اومد ما را در جریان بذار(sm93)نقل قول:
چیزی که من استنباط میکردم تقریبا داره درست در میاد شادمهر احتیاج به چند سال استراحت داشت و تو این مقطع نخواست کلا بکشه کنار و مارکت رو از دست بده واسه همین کارهاشو سپرد به باقی آهنگسازا و دیگه کم کم وقت اوج گیری دوبارشه مطمئنا اون روز رو دوباره میبینیم دیر و زود داره اما حتما اون اتفاق طلایی خواهد افتادنقل قول:
انشالا یه کامبک بزنه منفجر کنهنقل قول:
(sm127)نقل قول:
نمیدونم یه سری از هواداران چطور میتونن بگن شادمهر یا خودش بسازه یا کلن نخونه واقعا اگه قرار باشه شادمهر یه روز بگه دیگه نمیخونم یکی از بدترین روزای من خواهد شد و انگیزه ای واسه دنبال کردن موسیقی نخواهم داشت. درسته کاراش با بقیه خیلی دلچسب نیست ولی سخته همچین حرفی زدن.
واقعا همینطوره... درسته الان هنر موسیقیش را نداریم ولی لااقل صداش را داریم. بقول ما اصفهانیا کاچی بضی هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برخلاف شادمهر که دیگه انگیزه آهنگسازی نداره استاد قمیشی داره برای آلبوم جدید گوگوش آهنگ می سازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجور ک گفتم احتمالا آهنگ کنسل بشه بخاطر ضعیف بودن کارا
ایشالا کار خودشو میشنویم بزودی
به به، بعد از چند روز اومدم چه خبر خوبی شنیدم(sm127)(sm58)نقل قول:
آسون تموم شدی
اما خیال تو
از این شبا نرفت
تا اومدم برم
شلیک کردی و
تیرت خطا نرفت
ماکت باید برگشت رو که گوش میکنم با خودم میگم چه همه کار به خاطر صدای ضعیف خواجه امیری حیف شد
البته آلبومشون مشترک هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط alinioshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری ورژن کامل اهنگونقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساسی که خود افکاری داره توی خوندن چند برابر احسانه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ یه روزی میاد هم یه تیکشو با صدای خود افکاری شنیدم واقعا محشر بود ولی صدای خواجه امیری تر زده به ملودی و ترانشنقل قول:
امیدوارم حداقل یک البوم با کلام از خودش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم داداش همونی که موسیقی ما منتشر کرده رو فقط گوش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر اون کار خوبه ولی بخاطر بد اجرا کردن احسان نتونستم اون کار رو زیاد گوش کنم
اون آهنگ که میگه: مرا که بی تو شکستم... اونو با کیفیت عالی و صدای خودش پخش کنه خیلی خوب میشه. منتظر اونم
علی لهراسبی هم قراره روزی چند لحظه به من فکر میکنی حسین قربانپور رو پخش کنه
خیلی خوب میشه با صدای لهراسبی
با اینکه خود قربانپور هم عالی اجراش کرد
یه شاهکار دیگه از افکاری
اون کار به علیرضا قربانی واگذار شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو شکر حداقل به یه خواننده خیلی خوب واگذار شده. امیدوارم مثل اتودش با احساس و عالی اجرا کنه و تنظیم خوبی داشته باشه(sm74). البته احتمالا تنظیمش رو خود افکاری انجام میدهنقل قول: