(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
چقدر شبیه ناصر ملک مطیعیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تو اون سایته هستی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه جا هستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه که دوام اوردی راستش بگو چی می کنی اونجا نگهت داشتن؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانال زدن سایت زیاد خبری نیست.
عجب (sm172)نقل قول:
من بگم ، من بگم . . . (sm51) (sm59)(sm51)
(sm50)
سهند و نقطه ای جون توی تالار های دیگه چووون می دن . . . (sm2)
خودم می دونم دیوث جلوی 18 تا مهمون ب زبون نیاوردم عیبه(sm39)
بل کم چیزای دیگه هم بدن . . . (sm50)
(sm2)
18 تا مهمون دیگه باید . . . به خورن ، چون دیگه هیچ پستی رو نمی بینن . . . (sm2)
(sm50)
مست - چت . . . (sm50)
روز اول هفته . . . (sm50)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار شنبه ، ارائه دارم توی دانش گاه . . . (sm54)
(sm3)
کات کردم کم کم دارم پشیمون می شم اما ب کر(sm120)
نقل قول:
گرد برنج کشیدی !؟ (sm50)
چووونتو ارائه بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگین شما (sm35)
قرص برنج استفاده می کنین سهند !؟
یه خشاب به گیر پست کن کرمان . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمّه تو ، توی دانش گاه راه نمی دن . . . (sm2)
خیلی سخت گیر میاد صابر اما درد داره
با عمه فرشته ام شوخی کلامی نکن(sm102)نقل قول:
صابر (sm19)
آره ، سم کلا خیلی بده ، این رفیق من فرهاد 2 ماه پیش که خورد و کارو به حد
رسوند ، برادرش می گفت ، تمام جگرش رو بالا آورده توی راه رویِ اورژانس . . . (sm50)
تمام جگر . . . (sm74)
شاهرخ،خوب من پلی کنید (sm50)
خب مثل آدم 5 دونه قرص فشار خون می خوری و راحت خلاص . . . (sm50)
آلبوم منو تو
خوشبحالش جیگر داشت جیگرشو بالا اورد(sm74)
بی درده ؟
(sm25)
(sm81)