مگه ما که داریم استفاده میکنم . نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه ما که داریم استفاده میکنم . نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
از نظر من که تموم شدست! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی بازم امتیاز از دست میده...ساوت که همه بازیای سختش مونده و بقیه هم که بعیده خطر جدی باشن....
فقط یه معجزه میتونه جامُ از دست چلسی درارهالان بحث سر جام طلایی (sm120)
اتفاقا همین امشب اونور, پست مفصل و طولانی دادم و گفتم که حالا دیگه باید به سه گانه داخلی فکر کرد (sm120)
(sm72)منم تو سری N نوکیا گیر کردم n73 رو دادم n95 گرفتمنقل قول:
در شب کوچک من ، افسوس
باد با برگ درختان میعادی دارد
در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست...
فروغ
امیدوارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میکنه این پی اس جی(sm120)
خراب باشه ولی برا خود آدم باشه(sm120)نقل قول:
برا من قصبی یه از داییم پیچوندم(sm120)
(sm50)
امیر ادیتورم پریده
کاوانی نبود مارسی 2 تا خورده بود(sm120)
زود تند سریع نظر بدین جمع کنیم بریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]