که زندگی هم جرمه(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
که زندگی هم جرمه(sm50)
بهترین قسمت فیلم هم همین بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 70-65
چجور بازی داره ، منظورم بتل فیلدی کالافی ، نید فور سپدی از اینجور چیزا ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی یا دومی؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی اره کاملا موافقم...
رو اعصاب که چه عرض کنم شاید ترحم برانگیز بگیم بهتر باشه!
در مجموع تو ژانر خودش فیلم بدی نبود و حداقل داستان داشت قهرمانم داشت لحظات درامشم بدک نبود...
حس خشونت خوب درومده بود تقریبا.... تو شخصیت پردازی هم هی نسبتا بدک نبود خصوصا نقش اول ولی بقیه خوب نبودن خصوصا بدمنای قصه
درمجموع نظر مثبتی دارم بهش و به نظرم فیلم در حد خودش نمره قبولی میگیره
2.5 ستاره فکر کنم کافی باشه و 65 تا 70 (sm50)
آرشیو کاملنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی شب بیا اومدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید منم نمره ی زیادی دادم ....چون خود فیلم که جز کشتار چیزی نداشت....قهرمان قصه هم اگر زنش نبود اول قضیه همه رُ ول کرده بود رفته بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوب با تمام این اصاف تاثر رُ بر می انگیخت(sm81)
الان اومدیم یه خونه جدید داریم وسایلارو وا میکنیم فعلا بگا رفتم یه شب دیگه بیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هتل رواندا دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو کجایی بیام کمک(sm2)نقل قول: