سخته (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
سخته (sm81)
باید بری تو تنظیماتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
192.168.1.1
چه کسی خواننده "سنتوری2" یا به عبارت رسمی تر "سنتوری مرد پاییزی" خواهد بود؟ در جواب به این سوال شایعه های مختلفی شنیده می شود. شایعه هایی که گاهی شگفت انگیز هستند، مثلاً خبر همکاری همایون شجریان با این پروژه!
اما یکی از شایعه های قابل باور مربوط می شود به جذب خواننده ای که در حال و هوای خواننده "سنتوری1" می خواند و در واقع "بَدَل" او محسوب می شود. این خبر می تواند تلخ ترین خبر برای فیلم کارگردانی باشد که ساخته هایش _بدون در نظر گرفتن قدرت یا ضعف های سینمایی_ همواره ارجینال بوده اند. داریوش مهرجویی با ارتکاب چنین اشتباهی می تواند از همین حالا که هنوز ساخت "سنتوری مرد پاییزی" آغاز نشده این فیلم را به اثری "دوست نداشتنی" و جعلی تبدیل کند. امیدوارم این خبر هم مثل اکثریت قریب به یقین شایعه ها دروغ باشد.
علی بحرینی
بی زحمت عکس بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامبد تو خندوانه از طارمی پرسید اسم داداشت چیه گفت ممد!(sm2)
(sm135)(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزایی که اشترم گفت نکنی که بدبخت میشی
مودمم d.link نیست ولی هر مودمی باشه باید بری تو تنظیماتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جایی داره نوشته وای فای اونو بزنی پسورد و تنظیماتش میاد
مال خودم asus هست با این فرق میکنه
پشت مودم یه دکمه داره اونو فشار بدی چند لحظه WiFi خاموش میشه
من همیشه این کارو میکنم چند لحظه فشار که بدی چراغ Wifi خاموش میشه
اقا چرا گمراه ميكنين بنده خدا رو؟؟؟
خب ريست كن مودمو با كليد مكانيكي پشت مودم شبم دوباره كانفيگ كنه
ببينم اصلا مگه ميان چك ميكنن مودمتو؟؟ بگو نت قطعه خب (sm120)