برای اولین بار فرهاد مجیدی یه حرف درست زد (sm120)تاکتیک تیم ملی مافیایی نبود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
برای اولین بار فرهاد مجیدی یه حرف درست زد (sm120)تاکتیک تیم ملی مافیایی نبود (sm120)
خیلی خشگله آواتارت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا 3-3 شده جنگیدیم ناداوری شده هر چی شده با دو دوره ی قبلی هیچ فرقی نداشتیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربی ما هم حق داره ....باختی دیگه ...هی این شایسته ی مربی گری نیس اون هس
تو که شایسته هستی چه گلی به سرمون زدی(sm98)
کیروش ریده(sm120)
میخوای قلعه نویی رو مربی کنیم ؟(sm120)هرکی رو بیاریم همینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از جام جهانی تیم ملی خوشم نیومد ولی انصافا جام ملت ها خوب بودیم
هر مربی دیگه بود محال بود به امیری وسردار و وریا و ...بازی بده (sm120)
اگه دوسش داری برش دار (sm10) میگم الی حذف کنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق داره عادل...اگر فرکی مربی تیم ملی بشه ستاره های الکویت و العربی قطر ازش حساب نمیبرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم قلعه نویی گذاشته در مجیدی این قد کینه داره(sm120)نقل قول:
درخشان اومده میگه شما در رئال مادرید بد کار کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو کیروش بخواد جوابشو بده باید بگه شما در داماش وشهرداری چه کار کردی ؟(sm120)
فاصله دو مربی اینقده (sm120)من نمیگم همه بگن به به و چه چه ولی الان بهترین گزینه واسه تیم خودشه (sm120)
من نمیام مثل عادل بگم که مثلا اقای فرکی میخواد به دژاگه چی بگه چون کس شعره ولی به نظرم مربی داخلی دله درست نداریم خارجی هم بخوایم بیاریم وضع بدتر میشه (sm120)
شما میشه تاکتیک اسپانیا 2010 رو بگی ؟(sm120)همه رو صفر صفر برد هر جا هم به مشکل خورد گل کرنر زد نمونش برد جلو المان (sm120)نقل قول: