خوب بذارطولاني مدت بمونه (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بذارطولاني مدت بمونه (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچیزه ی مُحجَّبه ی نسبتن شریفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدچیزه ی چَپیده در آن پیکر نحیف
اسکیزو فرنیِ شبِ پیچیده در لحاف
اجرای مجریانه و خِلط آور شیاف
سِکسیده بر ملافه و لافیده در سه جاف
مَدِّ مداد ... خطِّ الف در کتاب تو
(sm100)
یه جور زدی 4-0 که من فک کردم استراداموسی. تازه گفتی به نظرم 5-0 میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دلم افتاده 11 بزنم پیش بینیو
جان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)
فش ترکی نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علایق تاثیر گذاره (sm14)
ااكبر استراداموس كيست؟ (sm2)
چقدر قشنگ اين برزيل واجب شد يه سفر برم (sm100)
استراداموس عموینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا نستراداموس؟
فن خال خوبه پکرمن هم خوبه ولی دلبوسکه 10 تا قهرمانی بیاره هم مربی نینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پراندلی بلاتکلیفه هاجسون به درد نمیخوره (sm14)
کاپلو خوبه کیروش مفت گرونه
دشان متوسطه تابارز زیاد مشخص نیست
بیلسا خوبه هر چند که براما رید
اسکولاری با آشوب میره جلو
فارغ از نتیجه هیتسفیلد استاده(sm100)
یواخیم هم بیشتر تئورسینه تا مربی
دیگه بسه(sm100)