برید به هر ج...اکشی که میخوایید رای بدید این مسخره بازیا چیه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
برید به هر ج...اکشی که میخوایید رای بدید این مسخره بازیا چیه دیگه
شما هم نمیخواد نقش شورای نگهبان رو بازی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی اینجا آزاده هر جوری که دوست داره رفتار کنه
متاسفم واسه کسی که انتخابش رو با حرف چند نفر عوض میکنه
شما هم اینجا هر کی هر چیزی گفت خودت رو وسط ننداز و نقش پلیس و مچ گیر رو بازی نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده هم نظرمو گفتم و از همون آزادی که دارید دم میزنید حرف زدم
آیا به شما ربطی داشت که اومدید و جواب دادید ؟
رفتم رای بدم سه چهارتا ساندیسی دم در اونجا بودن به همه می گفتن به رئیسی رای بدین ...
جالبه اکثریت که اونجا بودن به روحانی رای دادن
بله کاملا به من ارتباط دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرتون واسه خودتون محترمه
بازم میگم که اساسا و اصولا هستم در خدمتتون
نظر شما فقط و فقط به خودتون مربوطه و اصلا ربطی هم به شما نداره که چی گفتم و چه خواهم گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم بهتره سرت تو کار خودت باشه
اما بنده هیچ تمایلی ندارم که بخوام با شما بحث کنم (البته میتونید پای این بذارید که کم آوردم)
اما جواب نمیدم چون تو این مدت که تو موزیک باران بودم کاملا شما رو از روی گفته ها و نوشته هاتون شناختم
و اینکه به نظرتون احترام میذارم : شما برو به همون کریستی رای بده
روز خوش
آفرین ، ناسیونالیست باش و پاینده ...نقل قول:
اون که صد در صد رای میارهنقل قول:
شما طرفدار رییسی نیستی اونوقت تو نظرسنجی بهش رای دادی ! جالبه !
بله منم خیلی چیزارو دیدم ! اتوبوس ! غذای چرب ! دروغ و تهمت !
بعدشم شما هم از هرکی دوست داری میتونی طرفداری کنی آزادی
شما که طبق گفته هاتون مدعی هستید آقای روحانی بیشترین آرا رو خواهد داشت
پس دیگه این کارا چیه ؟
این رو هم ذکر کنم که بنده طرفدار آقای رئیسی نیستم تا تصور نشه دارم از ایشون دفاع میکنم
همه مردم تو این چند وقته خیلی چیزا رو دیدن و میفهمن که به کی باید رای بدن
اما اینکه عینه یه مته هی تو سرشون فرو کنین که به فلانی رای بدین آیا درسته ؟
پس اون آزادی و خق انتخاب چی میشه ؟
یعنی مردم درک و شعور ندارند ؟
دوست عزیز نوشته هامو یه بار دیگه بخون (اون خط با رنگ قرمز)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله من اینجا به رئیسی رای دادم
انکار نمیکنم
اما با توجه به همون موردی که تو متن با خط قرمز نوشتم رای خودم رو عوض کردم
و کاملا هم آزاد بودم تو این کار
کار عاقلانه ای کردی دوست عزیزنقل قول: