واسه همین پاک کرد..الان اسمش اضافه شد..
یاغی بیچاره اونی که اسمش نبود رو فرستاد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه همین پاک کرد..الان اسمش اضافه شد..
یاغی بیچاره اونی که اسمش نبود رو فرستاد(sm2)
عکس اینو واسه چی گذاشتن وسط (sm3)
پاریزی (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود
چی میگه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا
دیده دموی دیروزی صدا کرده یکی دیگم گذاشته(sm120)
کاش یکمم از خوندنش میذاشت دیگه(sm178)
قبل ماه رمضون بیاد خوبه(sm25)
اینم شاه مقصود (sm120) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین روزا تاریخ انتشار رو میگن
ويرونه شاه مقصودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم قرارمون چی بوده
من از وقتی تو رفتی بیقرارم ... (sm50)
شایدم ماه رمضون بیاد.
پارسالم آلبوم یراحی ماه رمضون اومد.
تایم آهنگ حدودا 5 دقیقه و 30 ثانیه
سولوی گیتار (sm81)
گیتارا چی میگه(sm120)
من سولوهای شاهرخ رو بیشتر می پسندیدم.(sm50)
(sm2)
هر روز پاییز (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من بهترین آلبوم چاوشی پرچم سفید بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چی میخندی دیوث؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر من سولوهای اون احساسی تر بود.(sm50)
فقط خدا بخیر کنه روزی که آلبوم بیاد !نقل قول:
سازمان خیریه "حمایت فیزیوتراپی و احیای مجدد افغانستان" (پارسا) اعلام کرده است که پرینس راجرز نلسون،
ستاره موسیقی پاپ آمریکا، پیش از مرگ خود هزاران دلار به کودکان بیسرپرست افغانستان کمک کرده است.
یاغی تصحیح کرد(sm2)
هیشکی میلاد عدل نمیشه هیشکی ، هیشکی (sm59)
می تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکش بیرون از یاغی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دوستان عزیز از شواهد معلومه که توی این آلبوم هفت جد راک به هم پیوند خورده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم اینو قبلا گفته بودی و من هم لایکت کرده بودم(sm59)نقل قول:
پرچم عاااااااااااااالی بود.
راک فقط یزدانی بقیه زور میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایگانو نمودی به من میگی بکش بیرون(sm2)نقل قول:
من اخرش نفهمیدم مونا جلال الدین کیمده(sm2)
دو ساعته میپلکی تو پیجش ببینی چیکار میکنه (sm120)نقل قول:
اینقد تف دادین گشادا یه عکسو اپ نکردین (sm2)
این اوتروی آهنگ بود (sm120) یعنی یک دقیقه آخرش سولو اوترو داره مثل کارای پرچم سفید
همون حضرت مولانا خودمون (sm2)نقل قول:
(sm2)آبجیشهنقل قول:
لامصب سولوهای عادل خیلی سطحش بالاست. اصلا پاپ نمیزنه . اصلِ جنسو میزنه (sm50)
(sm118) لاااااایکنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]