شهر الامیرالمومنین خیر من الف الشهر (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شهر الامیرالمومنین خیر من الف الشهر (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) چه ضررهای مالی بکنن خواننده ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
یا مث سابق میشی بر میگردی
یا (sm25)
(sm2)میخوام یه ثوابی ببرم بلکه بختشون باز شه طفلک 7 تا موزیک ویدئو داده فقط 30 هزار طرفدار داره تو فیس
خب دیوث یروز خوب هم که بیاد جای تو نی لاشی
من که نیستم (sm2)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این آلبومای مجازو میزنی چیزی هم میره تو دخل سایت ؟ (sm70)
دکتر دیروز جوابم کرده گفته سرطان خون و ایدز با هم داری 1 ساعت دیگه میمیری (sm2)نقل قول:
(sm51) hi guys
hi mary
مریم هستم البته(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام و درود بر مدیر مدیران امیر الامرانقل قول:
کیف احوال؟!
(sm70)(sm70)
ققشنگ قشنگ (sm2)
تابلوئه پسره
خوبم شما خوبین؟!(sm121)نقل قول:
سینا اکبر حامد سجاد امین کجایین؟!(sm46)
(sm2)
جا داره همینجا یه تشکر بکنم ازت بابت آلبوم های 320 دمت گرم خیلی خوب بود(sm127)(sm10)(sm93)نقل قول:
عمرا یکیشُ دانلود کرده باشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علافان گرام کجان الان؟!(sm70)نقل قول:
تازه نیم ساعته شروع کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی تشکر میکنی چرا په؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
حسین داد کار نمی کنه (sm120)
(sm70)(sm10)نقل قول:
نقل قول:
خبر رسیده الی با خانومش نیکول رفتن ماه عسل به زودی بر میگرده !!!! (sm25)
(sm120)دلت چقدر خوشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)من اگه بخوام سر تو رو هم میکنم زیر آب عچقم !!!!
(sm137)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وام بگیر خو کپک ..
(sm70)ممر به جان خودم تو توی موسیقی هیچی نشی همه جا مسخره ت میکنم !!!!
ولی بی شوخی پول نباشه همه چی عنه ..
هیچکی هم نی به ما خوبی کنه تشکر بزنیم براش ..
مهدی سیسکو یه بار یه لینک بهم داد یادم رفت تشکر بزنم براش ..
(sm27)
حرف کم میزد گفت ک کشف حجاب شد (sm70)
سلام مسخره (sm46)نقل قول:
پیشنهاد کار دادن بهم رد کردم (sm25)نقل قول:
گفت آ ، آنفورگیون رو خوابوندننقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا خان قلدر که منم
عروسم هم مثل ننم
به اضافه ی 4 تا زنم
خفنم خفنم خفنم خفنم (sm70)