اگر با من نبودش هیچ میلی
لااقل قلنج مرا میشکستی لیلی
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر با من نبودش هیچ میلی
لااقل قلنج مرا میشکستی لیلی
صابر که یه مرحله سنت رو برد بالا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای مینا خانم گل (sm127)
چرا نقلی که از من میگیری اینطوری میشه؟ (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا راست ميگي ميكشمش (sm2)
زنده باشي عزيزم(sm127)
الان ديدم (sm77) احتمالا ميخوام خيلي خوشگل از آب در بياد (sm2)
پ ِپي دلت از ليلي پره ها(sm59)
پ . ن : پيمان جان اسم بچه خواهرم پيمانه و من پِ پي صداش ميكنم و خيلي هم دوسش دارم پس خدايي نكرده فكر نكني چيز بدي صدات ميكنم (sm127)
ميلاد جان عزيزم اميدوارم هر چه زودتر بهبود پيدا كني (sm19)
رسول جان خدا يه همراه خوشگل ( هم از نظر صورت هم سيرت ) نصيبت كنه عزيزم (sm19)
آزاده (sm127)(sm127)(sm127)
آتي(sm127)(sm127)(sm127)
هر كي پستشو خودش سوا كنه (sm59)
(sm127)اينم براي صاحب تايپيك كه خيلي دوسش دارم البته فكر نكنم كسي صابر رو بشناسه و عاشق اخلاقش نشه خدايي خيلي با مرامه و هواي همه بچه ها رو داره دمش گرم (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(s m127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm 127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm1 27)
کسی که با تو میمونه
کسی غیر از خود من نیست (sm54)
نه بابا ... ناراحتی نداره که ... دیگه عادت کردم ... هر کسی یه جوری صدا میزنه ... هر چی دوست داری صدا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز رفت و هفته رفت و ماه رفت و سال رفت
اینهمه رفت و جوانی نیز از دنبال رفت
گر زِمن پرسند نقد عمر را چون باختی
گویم این سرمایه دولت پی آمال رفت
هر چه را میخواستم ،هر چند خود بیهوده بود
دیر آمد در کفم لیکن به استعجال رفت
مال را پنداشتم سرمایه آسودگیست
مال رفت و روزگارم از قفای مال رفت
عمر انسانی اگر صد یا دو صد آید چه سود
کانچه آمد پارسال، از دست من امسال رفت
بهترین احوال دنیا چیست در نزد اهل دل
چونکه می بایست اندر بدترین احوال رفت
چندی از بهر هوا و چندی از بهر هوس
مختصر عمر عزیز من بدین منوال رفت...
تا شب شاد باشید ...
گلنار ازش بگیر ببین عکس العملش چیه ، یهو دیدی گفت گلنار چیه عزیزم مگه من مردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همینجا اعلام میدارم تمامی زنهای شاعل در شهر رسول اینا بدونن که رسول بهشون نظر داره ، ترشی لیته ها به صف باشن (sm70)
در این مورد استثنائن باید عرض کنم که من نمک نشناسم (sm2)نقل قول:
مینا ؛ نامرد فور اوِر (sm2)(sm2)(sm2)(sm127)
من این کارو قبلن کردم ، الان سعی کردم محیط مجازی رو کوچیک کنم میبینی که فقط تو یه تاپیک هستم واسه همین کوچیک کردنش هست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم فقط واسه اینکه تفریح خاصی ندارم مجبوری دوباره برگشتم به مجازی ...
دختر شوپنهاور هم بد نبودا ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنتی رو ببینا ، چی خود شیرینی میکنه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سربازی از این کارا نکنیا ، انگها هست که بهت نمیزننا ، بپا
خو یکی از گزینه ها بود دیگه ، عازادی بیان نداریم عایا (sm70)نقل قول:
دیکتاتور نامرد (sm2)(sm2)(sm2)
فدا بشم من (sm127)نقل قول:
زیر بهمن معرفتت لهمون کردی مینا جان (sm127)
کوچیک همه بچه ها هم هستیم یکی از یکی عزیزتر (sm127)
چه درد بدیه از خواب ک بیدارمیشی
.
.
.
.
باید یکی دیگر رو بخوابونی
پسره ها هرکی مطلب رو گرفت یه اه از ته دل بکشه...
دختره اومده میگه تفریح من اینه مــ.مه های دوستامو بگیرم بگم بیب بیب .
خوش بحالتون ،تفریح ما این بود تخـ.ممون رو میگرفتن تا اسم سه تا شهید گم نام نمی گفتیم ول نمیکردن
معلم عصبی دفتر را روی میز کوبید و داد زد بابک ... پسرک خودش را جمع و جور کرد،سرش را پایین انداخت و خودش را تا جلوی میز معلم کشید و با صدای لرزان گفت بله خانوم؟ معلم که از عصبانیت شقیقه هاش میزد،توی چشمان سیاه و مظلوم پسرک خیره شد و داد زد:چند بار بگم مشقاتو تمیز بنویس، دفترتو سیاه و پاره نکن؟ ها!؟ فردا مادرت رو میاری مدرسه میخام در مورد بچه بی انضباطش باهاش صحبت کنم. پسرک چونه لرزونش رو جمع کرد... بغضش رو به زحمت قورت داد و آروم گفت:خانوم... مادرم مریضه اما...بابام گفته آخر ماه بهش حقوق میدن... اونوقت میشه مامانم رو بستری کنیم که از گلوش خون نیاد...اونوقت میشه واسه خواهرم شیر خشک بخریم که شب تا صبح گریه نکنه...اونوقت قول داده اگه پولی موند برای من هم یک دفتر بخره که من دفترای دادشم رو پاک نکنم و توش بنویسم... اونوقت قول میدم مشقامو... معلم صندلیش رو به سمت تخته چرخاند و گفت بنشین بابک عزیزم... کاسه اشک چشم معلم که روی گونه اش خالی شد... روی تخته سیاه نوشت: زود قضاوت نکنید...
پسرک خنده شیطانی کرد و نشست ...به خودش
گفت چه اسکلیه این گاگول...
بابک زنجانی - کلاس اول ابتدایی
همین که امروز رو با یه باخت 3 بر 1 شروع نکردیم ، یعنی چه روز خوبیه ...
بدبختی اینه که هر دفعه میرم یه دست خر دیگه هم کنارش وایستاده کلا خیلی جای خطرناکی کار میکنه 5 نفر هستن 2 تا مرد و 3 تا زن ! منم از مشتری هاشون هستم هر دفعه چیزی میخوام از همین داروخونه میخرم منو میشناسن روم نمیشه کاری کنم ولی این عخش من تازه استخدام شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر شوپنهاور الان فسیلی شده که جانور شناسان دارن روش مطالعه میکنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش رو بگو ... اون کیه که شبای تابستون میاد روی بوم برات گل میذاره ؟؟؟؟؟
رسول جون اين لوازم آرايشي ها رو هم يه سر بزن اونجاها هم كِيساي خوبي پيدا ميشنا (sm2)
نقل قول:
جواب اون بالائيا : كوفت (sm30)(sm30)
جواب آخري : فدات (sm127)
به من چه ، نقلا چند گانه س خودتون بگيرين چي ميگم ديگه (sm2)
فکر خوبیه (sm59) ولی یه مصیبتی که هست غیر از شامپو چیز دیگه نمی تونم بخرم ! تو اولین خرید هم که اصلا نمیشه کاری کرد ! (sm2) بدبختی دیگه اینه که شهر ما خیلی کوچیکه تکون بخوری فرداش تابلو میشی باید تحت تدابیر شدید امنیتی اقدام کنیم (sm120) (sm25)نقل قول:
مخ اینو بزنی میشه اسمتو گذاشت رسول شکارچی ؛ شکار بزرگ رو زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا رو بوم ما فقط گربه ها رفت و آمد میکنن ، احتمالا گربه همسایه به من نظر داشته باشهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm70)(sm127)نقل قول:
"به تعداد آدم ها راه هست برای رسیدن به خدا"
مثلا یکی از دوستام خونشون دیروز خالی بود انقدرجــ.قزد تا بیهوش شد !
چند دست دیگه میزد میرفت اون دنیا خدارو هم میدید
شما کدام راه را انتخاب کردهاید ؟!
هر شب تعطیلی شب جمعه محسوب میشه یا همسایه مون دیشب ناحق زنشو کرد!؟
فک نکن بنزین گرون شده ما یادمون رفته
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کـــ.س ننت بنجامین ویلیامز
دیروز صبح رفتم بانک ملی یه لیوان از آبسردکن آب خوردم و نشستم جلو باد کولر تا نوبتم بشه...
شبی برام مسج اومده
برداشت از حساب 3هزار تومن آب سرد. 2هزار تومن کولر گازی از حساب شما کسر گردید
عجب گیری کردیمااااا...
مردونگی زمانی به خاک سیاه نشست که از "بخورش!" به "بخورم میخوریش؟!" رسید...
اوه اوه اوه چي گفتم!! سه روز تعطیل رسمی...
ﺩﺭﺟﺎﺕ ﮐُــ.ﺲ ﮐﻦ ﻫﺎ :
:
:
ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻧﯿﺴﺖ:
ﮐُــ.ﺴﺨﻞ
.
.
ﺗﺎﺯﻩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﮐــ.ﺲ ﺭﺍ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺪﻧﺒﺎﻝ ﮐــ.ﺲ ﺍﺳﺖ:
ﮐُــ.ﺲ ﻣﯿﺦ
.
.
ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﭼﺖ ﯾﺎ ﺗﻠﻔﻦ:
ﮐُــ.ﺲ ﯾﺎﺭ
.
.
ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻓﻘﻂ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺟﻨــ.ﺴﯽ:
ﮐُــ.ﺲ ﺩﺍﺭ
.
.
ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻓﻘﻂ ﻟﺐ ﻭ ﺳﯿــ.ﻨﻪ:
ﮐُــ.ﺲ ﺑﺎﻥ ﺩﻭﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻻﭘﺎ:
ﮐُــ.ﺲ ﺑﺎﻥ
.
.
ﺯﺩﻥ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺴﺘﻮﺍﺭ ﺩﻭﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ ﺩﻭﻣﯿﻦ ﺗﺎ ﭼﻬﺎﺭﻣﯿﻦ ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺴﺘﻮﺍﺭ ﺗﻤﺎﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ 5 ﺗﺎ 10 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﮐﻦ ﺳﻮﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ 10 ﺗﺎ 15 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﮐﻦ ﺩﻭﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ 15 ﺗﺎ 20 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﮐﻦ ﺗﻤﺎﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ 20 ﺗﺎ 30 ﮐــ.ﺲ:
ﺳﺮ ﮐُــ.ﺲ
.
.
ﺯﺩﻥ 30 ﺗﺎ 40 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﮔﺮﺩ
.
.
ﺯﺩﻥ 40-50 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﻫﻨﮓ ﺩﻭﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ 50-60 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﻫﻨﮓ ﺗﻤﺎﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ 60 ﺗﺎ 80 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﺗﯿﭗ ﺩﻭﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ 80 ﺗﺎ 100 ﮐــ.ﺲ:
ﮐُــ.ﺲ ﺗﯿﭗ ﺗﻤﺎﻡ
.
.
ﺯﺩﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ 100 ﮐــ.ﺲ:
ﺳﭙﻪ ﮐُــ.ﺲ
ﺯﺩﻥ ٢٠٠ ﻛــ.ﺲ ﺑﻪ ﺑﺎﻻ
ﻣﻘــ.ﺎﻡ ﻣﻌــ.ﻈﻢ ﻛــ.ﺴﻜﻨﻲ !
ﻟﻄﻔﺎ ﺩﺭﺟﻪ ﮐــ.ﺴﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﻨﯿﺪ (sm2)
راستی کــ.سی هم که کـ.س دوست داره وبهش نمیدن میشه
کــ.س مارس
قدیما برق ها رو روشن میذاشتیم میرفتیم مسافرت،
دزده فکر کنه یکی خونه هست، الان هرجوری حساب میکنیم
برق ها رو خاموش کنیم و دزد بزنه به صرفه تره!
میگم من که حساب بانک ملی م صفر بوده
یعنی الان 5 تومن بدهکار بانکم؟
آقا اسممون رو نزنن به عنوان بدهکار بانکیا؟
یه وقت نگن که اختلاس کردیم؟!
شما میگین بریزم حساب خودشون بردارن یا برم نقدی بدم رییس بانک؟
به نظرتون میشه با این پول فرار کنم برم کانادا پناهنده بشم؟
یادش بخیر یه معلم علوم داشتیم
همش بهمون میگفت:میوه ک میخواین بخورین پوستشو عمیق بگیرینمخصوصا خیار سالادیوقتی به خیار سم و کود میزنن همش جذب پوستش میشه
باید پوستشو عمیق بگیری که سم ها نره تو بدنت
.
.
.
مرد خوبی بود الان میفهمم منظورش چی بود(sm2)
(sm2)
یعنی واقعا دهنتون سرویس با این تاپیک تون
زندگی یعنی ...
تو مهمونی مــ.مه گنده ها لباس دِکولته بپوشن ...
هیزا بزنن کف قشنگه رو (sm70)
فدااا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﭼقد ﺧﻮﺑــﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘـــــــﺭﺕ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻗﻬـــﺮ
ﮐﻨﻪ
ﺑﮕﯿــﺮﯼ ﺑﻐﻠــــــــﺶ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺩﻭﺗﺎ ﻣــﺎﭼﻪ ﻋﺎﺷﻘــﻮﻧﻪ ﺍﺯﺵ ﺑﮑﻨﯽ ...
ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﮐﺮﺩﻧـــﺶ ... ﻭ ﺑﮕﯽ : ﺗﺎ ﺁﺷﺘــــــﯽ ﻧﮑﻨﯽ ﻣﯿﮑﻨﻤﺖ...
ﺍﻭﻧﻢ ﺑﮕــﻪ : ﺣﺎﻻ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻄــﻮﺭﻩ ... ﻗﻬــــﺮ ﻗﻬـــﺮ ﻗﻬـــﺮ ......! :))))))))))))))))))))))))))
به قول تبلیغ شرکت یک و یک : سخته ولی ممکنه ! (sm59)نقل قول:
ولی خداییش از هر لحاظ از خانم منشی سرتره خیلی مهربون و خنده رویه ماشالله (sm2) خانم منشی مثل برج زهر ما میمونه خندشو هنوز ندیدم (sm2)
عادم در سختی ها ستاره میشه ، کارت تو داروخونه واسه زدن مخش سخته ولی بزنی دیگه ستاره میشی (sm2)نقل قول:
البته میتونی زرنگ باشی مخ جفتشونو بزن باشون ازدواج کنن ، هر دو هم که میرن سر کار پول در میارن ، تو هم واسا خونه غذا درست کن واسشون ؛ فقط مهریتو هم زیر 700 تا نزارا (sm2)(sm2)
داریم به ماه رمضان نزدیک میشیم
.
.
.
.
.
.
.
.
کم کم بیماری ها داره شدت می گیره :|
داداش زمانی که ما باران بودیم اگه چنین چیزهایی میزاشتیم بن میشدیم برین جون امیر دعا کنین (sm70)نقل قول: