در این خواب بد بد منو تو خوب خوبیم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در این خواب بد بد منو تو خوب خوبیم (sm50)
شکل سایه ابرم بودنی سیاه و بس (sm50)
یک دنیا ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین آهنگی که تو زندگیم شنیدم شب آفتابی و بوی باران با صدای جاودانه ی اصفهانی بوده
چون خیالی
در دلت
آمد نشست
هر کجا که می گریزی
با تو هست ... (sm50)
سلام @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
مرگ روزای بچگی از روز به شب رسیدنه (sm50)
- (sm50)
هیچ
نیندیشم
به جز دلخواهِ تو ... (sm50)
یه داداش میخام مهربونه باشه
یک دلو یک زبون باشه...
(sm50)
ای انکه در ره تو از جان و سر گذشتم (sm50)
از کوچه تو دیشب با چشم طر گذشتم
(sm50)
- (sm50)
در هاله ای از ابهام
- (sm30)
- (sm50)
- (sm50)
روزای تا غروب خوابیدن داره شروع میشه(sm50)
دوبار دیگه میشه.یه بارشو امرو غروب بریم بخوریم(sm51)
من جای آینه میشکنم(sm50)
دیگه جون نیست تو تنم
نیمه جون آخریه
(sm50)
مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه(sm50)
اگر از تو به خودسوزی رسیدم
تو را میبخشم ای مغرور شبگرد
(sm50)
تو دنیای سردم به تو فکر کردم(sm50)
اما نذار این شب زده باز تو تن ظلمت بمیره(sm50)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)این ویدیو شاد رو میذارم آخر شبی شاد بشید (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm77)
sardo khamoshe dele man (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
خسته تر از روح گردابه دلم(sm50)
بیرون از خونه دلا همه سنگ
هرچی میبینی رنگو نیرنگ
(sm50)
- (sm50)
تاپیک چی بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
تاپیک مدل دختر بزن خیلی بازار داره میترکونه البته نه مث این آواتاری که گذاشتی همچین خوشگل باشه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم .... بگو (sm2)(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث جاش خالیه تو انجمن بزن خو (sm2).... جدی گفتم (sm50) نترس بابا امیر کاری نداره قبلا بچه ها زده بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد آموزی داره (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن بابا بدآموزی چیه دیگه بزن به پای خودم ولی دیگه زیاد لخت نباشه (sm2)نقل قول:
- (sm50)
نقل قول:
برین پس کله خودت پفیوز مجازی(sm2)