نمشناسم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمشناسم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن که شدی میشناسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن چیه دیگه من یه ماه اینترنت گرفتم تازه یاد گرفتم دانلود کنم (sm81)نقل قول:
منظورت بنده ؟ (sm51)
(sm2) هنوزم تو فکر اینی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملکه ی فنلاند بود جواب داده بود(sm2)
راحت باش تا اشتر با کیون خیس از خواب شرجی بیدار شه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالک اشتر منظورته ؟ من گفتم کسی رو نمیشناسم دیوث (sm30)نقل قول:
خانم منشی رو نمیدونم ولی آزاده امروز اومد یه سلامی کرد و دید نیستی رفت .... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همونی نیستی دندونت درد میکرد (sm30)
حیف (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنوز تکلیفت با خودت مشخص نیست ... بالاخره چند چندی ؟؟؟نقل قول: