نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخواي براي تو هم بفرستم (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخواي براي تو هم بفرستم (sm59)
تموم میشه بالاخره....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جی مربی خاجی و به روز بیاد به نفعمونه
حداقل 2 تا سبک وارد این خراب مونده بکنن بلکه اینا یه تکونی به خودشون بدن
جو دانی و پرسی سوالت خطاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلي خنديدم (sm2)
سوریان و نوروزی و قاسم رضایی تو فرنگی نیستن اگه بودن خیلی وضع بهتر بود دو و میدانی هم که فقط احسان حدادی و سجاد مرادی شانس طلا هست بقیه فکر نکنم امیدی باشهنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مازیار زارع گل زد (sm2)
ازین به بعد همیشه قهر میکنه (sm2)
و گل و گل و گل برای ملوان(sm2)
مازیار زارع
عاشق و گل گفتنشم(sm2)
کلا باید قبول کنن داخلیا خیلی بهتر از اونا شدن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا از اون اول تو این فکر که ما فلانیم و جایگاه داریم موندن نه پیشرفتی فقط تکرار فقط تکرار....
اگرم کار اونا هنوز شنیده میشه بیشترش صرفا نوستالژی
البته اونا درامدشون از کنسرت دیگه....
من که به جز داریوش و سیاوش دیگه از لوس انجلسیا چیزی نشنیدم
(sm2) حیف دیر رسیدم خدا کنه نود کامل نشونش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین و گل و گل و گل رو نشون بده برا من کافیه (sm2) عاشقشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشگر انزلی میگه امیدواریم این توپ گل بشه ، بعد همین بازی با همین گزارش داره از کانال تبریز هم پخش میشه (sm2)
مورینیو تا قبل از اینکه بیاد تو پورتو و سه گانه بگیره کجا بود ؟(sm120)بکن باوئر فوتبالش تموم نشده سرمربی تیم ملی انتخاب شد (sm120)یا همین دونگا که انتخاب شد سرمربی برزیل با کدوم رزومه اومد ؟هر چند فوق العاده کار نکرد ولی همین برزیل دست دونگا بود راحت قهرمان میشد (sm120)نقل قول:
من خودم با مربی ایرانی حال نمیکنم ولی اگه قراره مربی ایرانی بیاد امثال علی منصور و هاشمیان و کریمی و مهدی بیشتر به درد تیم ملی میخوردن تا علی دایی و قلعه نویی وبقیه (sm120)
تموم شدن دیگهنقل قول:
نمیخوان قبول کنن
نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره وضع کشتی ایده ال نیست....ازادم با این مسابقاتی که رفتن معلوم نیست به این راحتیا طلا بگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)قهر کردنش باید جالب باشه واجب شد این هفته بعد ماه ها نود و نگاه کنمنقل قول:
کريمي: از همه مربيان ايران عذر مي خواهم
علي کريمي مربي جديد تيم ملي ايران از همه مربيان ايراني که حق شان نشستن روي نيمکت تيم ملي است عذر خواست .
به گزارش "ورزش سه"، کریمی گفت : من از همه تشکر می کنم . برای من خوشحال کننده است که کارم را با مربیگری در تیم ملی شروع می کنم . از همه کسانی که فکر می کنند حق شان بودن در این پست است عذر خواهی می کنم .
او ادامه داد: من همیشه عضو کوچکی از تیم ملی بودم و حالا هم غیر از این نیست .
یهو بازوبند رو کند رفت بیرون(sm2)نقل قول:
نصرت نزاشتش وگرنه رفته بود
همین زارع میگفت اسکوچیچ بره ملوان نتیجه نمیگیره با ایراندوست ، حالا رفته گلشو تقدیم نصرت میکنه(sm120)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عدس پلو و بادمجون نمیشه قهرمان شدنقل قول:
نصف بودجه فوتبال هم بهشون نمیدن
بدبختا موندن چه کار کنن
(sm50)
انزلیچیا(sm3)
مگه رشتی نیستی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که رشتی از آب در اومدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس همین گفتم دگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) مگه نمیدونی رشتیا و انزلیچیا دشمنننقل قول:
سجاد خبر چی شد ؟
مشکل چیه ؟
مفتخریم ک همشهریه ممریم(sm50)(sm120)نقل قول:
(sm70) ببین کیا دارن میلیارد مییلیارد پول میچاپن تو این مملکتنقل قول:
روز دقیقش رو خود شرکت هم نمیدونن ، شرایطو باید بررسی کنن تا تو یه روز به توافق برسن ، احتمالا روز دقیقش شنبه یکشنبه اعلام بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نره بعد محرم ؟نقل قول:
پ یکشنبه نمیاد(sm50)نقل قول:
ازتنها نماینده استانتون دفاع کنید (sm120)نقل قول:
ما یه شن سا ساوه تو فوتسال داشتیم انقدر افتخار میکردیم (sm120)
ایشالا که اعلام بشه،مردیم از انتظار(sm172)نقل قول:
این فوتبال هیچی ندارهنقل قول:
دادکان گفته بود که بهترین بازیکن ایران 200 تا بیشتر نمی ارزه ، کاملا درسته
نه باو ، سه شنبه یا چهارشنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه شنبه قوی تره احتمالش
کارای جدید به زودی، تک آهنگ همین روزا، آلبوم و یک کار مشترک با گروه آناتما (sm77)در همین حوالی سال انشالا در صورت اخذ مجوز پخش
کار مشترک به صورت رسمی و بین المللی
کاوه افاق
میخام سر ب تن نماینده نباشه(sm59)نقل قول:
یادمه (sm120) سکو تماشاگران نزدیک سقف سالن بود (sm2)نقل قول: