بسیار روش خوبیه ! 100 درصد تضمینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار روش خوبیه ! 100 درصد تضمینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميشه يه مودمم معموليم داشت شباي مهموني اونو زد گفت واي فاي ندارم دي:
عوض کردم آخر سر vpi و vci رو چی بزنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی پی بزنه چه کار میتونه بکنه ؟ (sm77) منم عوض نکردم اینو دیگه نمیدونم چطور عوض میکنن رفتم تنظیمات چیزی پیدا نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکار دیگه ام میشه کرد انتن مودمتو باز کن بنداز اون ور
(sm2) قبلا این کارو کردم قهر کردننقل قول:
صدتا راه داره سیم تلفن (sm2)نقل قول:
بهتر ! تا چند ماه از شرشون راحتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم ولی میدونم اونوقت میان سراغ کامپیوتر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]