(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا کجا بودی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا کجا بودی ؟
رو تو بودم عمله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش این پسره تجارت عنکترونیک
حالا فهمیدی پول رو واسه چی میخواستم؟(sm2)میخواستم دستمزد این پسره واسه امشب رو بدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
user VIp : morteza-051
pass : morteza09155593301
ساعت یه ربع به چهاره دیوث غیر تو اوسکول و من شاسکول و این پسره هادی از ک.ون خر افتادی کسی نینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
دیکه پست منو ویرایش نکن یا کلا پاک کن یا ویرایش نکن
الان کل منظور پست من رفت پاک کن برادر تو به من فحشم بدی من ناراحت نمیشم ولی خواهش میکنم پاک کن ویرایش نکن
چی کار به کار رضا داری دهن سرویس (sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس میدم یه پلاستیک اندازه ناس بردار گل ها رو توش خورد کن واسم بفرست جنس خوب بفرستی ها بعدم شماره حساب بده پولشو بدم
میخوام بینم چی میزنی
(sm2)
پیام زدم جون تو بفرست یه خورده حوس کردم بخندم