حرومت میکنم تا کلاغا نخورنت هادی...(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرومت میکنم تا کلاغا نخورنت هادی...(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو پارک بودیم نفهمیدیم
اومدنی دیدیم همه زنا ریختن بیرون.....میگفتن زلزله اومده ما هم میخندیدیم
چه شبیه امشب (sm50)
امشب رو برای دیدن فیلم Stalker انتخاب کردم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو غلط کردی (sm2)
(sm2)خجالت بکش من نماز میخونم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخوام ببینم تو اگه تو خونه اینجا بودی بازم میخندیدی یا نه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان قصر شیرین رفته زیر آوار بعضی جاها
مگه به تو خندیدم...چی میگی...خودش فهمیدنقل قول:
از بس جلق زدی خدا برات هشدار فرستاده(sm70)
نه در کل گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توئ غلط کردی در کل گفتی
الان چیکار کنم عزاداری کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگر تا این شب خونیــن سحر کرد
چه خنجر ها که از دل ها گذر کرد . . . (sm50)
با ژق وضو می گیری همیشه(sm120)نقل قول:
جم ژلقیا ژمه
- (sm2)
(sm2)
اره فقط تورو کم داشتیم(sm120)
شبکه های تلویزیونی اصلأ این زلزله رو پوشش خبری ندادن...!!!(sm74)
مگه میشه خسارت ندیده باشه . 7.3 شوخی که نیست . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی قصر شیرین خسارت دیده اونجام صد در صد خسارت بیشتری خورده
ولی مردن اینجوری رو اصلا دوست ندارم .
دوست دارم خانه سر جا باشه بقیه سالم باشن فقط خودم بخوابم خواب به خواب برم (sm50)
(sm50)
دل چو به پیمان خدا داده ایم سر گرو حرمت پیمان کنیم (sm50)
چه خبر دیدم بار امروز افسار پاره کره بودی تو مترو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ان که دلش میزند نبض جدای در باد(sm50)
اولین شب تنهایی(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بطر عرق لازمی . . . (sm51)
آره والا(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر دست تا صبح بازی کن(sm2)
(sm39)
الان پاشو برو سر خیابون ، به همین برادرانی که
ویلا اجاره می دن بگو ، بره از توی اتولش برات بیاره . . . (sm59)
خب معلومه درگیر میشم باهاش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو رشت ویلا اجاره نمی دن(sm35)
همین سر خیابونمون ی کبابی هست با شاگرد مغازه رفیقم برام میارن(sm50)
تو علط کردی
ازش تشکرم میکنی پیاده میشی میری
- (sm2)
دیوث مگه رشت دریا نه داره که ویلا نه داره !؟ (sm54)
درگیر شدن نداره اینو پس بده بگو نمی خوام بکن تو . . . عمت(sm51)نقل قول:
میثم جان اینا در مجموع میشه 850 تومان به یه هزاری آبی هم نمیرسه وجدانأ اعصابتو ببین با چه چیزا بهم میریزی...؟!(sm178)نقل قول:
کباب و عرق چه شود . . . (sm59)
دیوث لاکچری . . . (sm50)
عرق و خیار شور . . . (sm81)