من ترجمه اش میکنم خرج داره واسه هر قسمت 13 تومن میگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ترجمه اش میکنم خرج داره واسه هر قسمت 13 تومن میگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که پولی نبودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زیر نظر دارم Dascha Polancoنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون قسمت مفتی فقط واسه کردن هست (sm2)یادته ترو بردم پستو داشتی گل های قالیو میشمردی پولی ازت گرفتم(sm2)نقل قول:
جوابگو نیاز این هستی (sm120) تو شورتش تو رو خفه میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا به جوانان ما قدری شهامت عطا کن تا بدون ترس حرفشان رو بزنند
خدایا دلهای جوانان ما را از کینه و حسد دور بدار
خدایا ما را محتاج این جوانان نکن
دیوث من اولین باره دارم ازتو نقل میگیرم بعد کی بردی پستو (sm70)نقل قول:
تشکر (sm2)نقل قول:
خیلی خوبه لعنتی ، فقط نمیدونم چرا هنرنمایی های شکشی کم داره تو فیلم (sm172)نقل قول:
خدایا دختر خاله ها به سوی ما هدایت فرما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]