لوله آب ورودی و خروجی سرد و گرم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لوله آب ورودی و خروجی سرد و گرم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی یادم افتاد الان مطممئن شدم مخزن سوراخ شده اولش اینجور شده بود شمعک خاموش میشد ! نگو روش اب میریخته بعد الان سرچ کردم که چرا بگیر نگیر داره نوشته بود ممکنه گچ گرفته باشه بخاطر همین پشت سر هم نبودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یه چیزی همینجا جوشکاری میکنن یا مخزنو باز میکنن میبرن
خودت درش بیار ببر اونجا اگه میتونینقل قول:
مرد حسابی مگه تابحال مخزن ندیدی قلک که نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبگرم کنت مگه دیواری نیست وزنی نداره که کامل درش بیار ببر (sm2)نقل قول:
من دارم میگم از زیرش اب میره میگه دیواری
یک و نیم برابره منه ابگرمکنه
این شکلیه یکم بزرگتر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل پطروس انگشتتو بکن تو سوراخش(sm2)
(sm30)
برو از اینا که درست میکنن بپرس.. اگه میتونه خودش میاد درست میکنه.. نمیتونه که باید ببری.. اخه این هادی لوله کشه یا چون پشتش گرمه فکر میکنی عمو یادگاره(sm2)
این یخچاله یا آبگرمکن (sm2)نقل قول:
نه بابا دیگه نمیشه باید حتما بیاد با تجهیزات کامل براش درست کنه آبگرمکن بزرگ میرن تو خونه ولی کوچیک باید خودت دربیاری ببرینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آشنا دارین جوشکاری آب بندی بلده که همونجا انجام میده از بیرون بیان معمولا باز میکنن میبرن.نقل قول:
زنگ زدم گفت مخزن خیلی پوسیده نباشه همونجا میشه انجام داد 80 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند چشمت را ... (sm81)
کانال آخرین خبر:
♦️موبایلهای «آیفون» از بازار جمع میشوند
مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا: کمپانی آیفون تنها تا پیش از اجرای طرح رجیستری، فرصت تاسیس نمایندگی در کشور را دارد
ابلاغیه جمعآوری موبایلهای این برند صادر شده و در صورت عدم تاسیس نمایندگی، گوشیهای موبایل آن جمع میشوند(sm120)
کانال آخرین خبر:
♦️موبایلهای «آیفون» از بازار جمع میشوند
🔹مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالا: کمپانی آیفون تنها تا پیش از اجرای طرح رجیستری، فرصت تاسیس نمایندگی در کشور را دارد
🔹ابلاغیه جمعآوری موبایلهای این برند صادر شده و در صورت عدم تاسیس نمایندگی، گوشیهای موبایل آن جمع میشوند(sm120)
الی این سریال رو دیدی بلخره یا نه ؟؟ چیجوریاس؟؟ از این سریال های بچه گانس یا کشش داره ببینیم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الان جواب کدوم سوالم بود؟؟؟ (sm2)نقل قول:
آبگرمکن آخه ..
ندیدم در مورد سریالم دفه پیش بت گفتم همونا
(sm120)نقل قول:
ارمنستان هم کودتا شده
دارن تفریحگاه های ایرانیا رو یکی پس از دیگری نابود میکنن (sm120)
من ذره و خورشید لقائی تو مرا
بیمار غمم عین دوائی تو مرابیبال و پراندر پی تو میپرم
من کاه شدم چو کهربائی تو مرا ... (sm81)
جانم چه خبر
هی اینجارو قیمتو
(sm2)اشتباه زده بود (sm30)169 رو زده بود 119 داشتم دکمه پرداختو میزدم بلاک شد
(sm2)تف به این شانس
(sm3)
صندوقو خالی کن خو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو گل هر دم به بویت جامه در تن
کنم چاک از گریبان تا به دامن ... (sm81)
من از دست غمت مشکل برم جان
ولی دل را تو آسان بردی از من ... (sm81)
مکن کز سینه هر دم آه جگرسوز
برآید همچو دود از راه روزن ... (sm81)
من و باد صبا مسکین دو سرگردان بی حاصل
من از افسون چشمت مست و او از بوی گیسویت ... (sm81)
We Need To Talk About Kevin(sm54)
دوستان کسی آلبوم یاد بی برگی از پوریا اخواص نداره ؟
Tilda Swinton ... (sm50)نقل قول: