چقدر حرف زدم خسته شدم خب اینقدر حرص ندید (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر حرف زدم خسته شدم خب اینقدر حرص ندید (sm120)
(sm171)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوشگل شدي(sm19)
چقدر تنها برم دریا (sm50) چقدر تنهایی برگردم
مرسی(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس میزارم همین باشه(sm174)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
همتییییییییییییییییییییین (sm35)
خیلی خری من رفتم
بخوابم بلکه در خوابت ببینم (sm74)
سبب گر بسوزد مسبب تو هستی (sm50)
زهر مار ، حامتین . امشب 4 صفحه از روش بنویس یاد بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور بعدی آلبوم محسن با منه (sm50) طرحی بزنم همگان فکشان بچسبد به زمین خشتکشان برود آسمان (sm50)
من از تو میپرسم خدایا ، اینجا زمینه یا جهنم ؟ (sm1)
یادت نره ، از فرمان خدا سرپیچی کردی و به سیب دست زدی. برای مجازات اومدی اینجا نه برای تفریح (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید زجر بکشی تا فکر عشق به حوا از کلت بزنه بیرون (sm50)
یه دیوثی دیگه این گه رو خورده ، به من بدبخت چه ربطی داره ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میگن از خشم خدا بترس اینجاست ، به دیوث دیگه خورده تا چند میلیارد سال باید نسلش زجر بکشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد صحبت های اولیه رو انجام بده از الان کار کاور آلبوم و استارت بزنم (sm50)
(sm132)
تا اسم کاور اومد مثل خر پریدی داخلنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر جدید چیه استاتید محترم.کاور چه درد ما میخوره(sm98)
اول باس دو سه تا کاور تک آهنگ بزنی بعد حالا تازه میشه در موردش صحبت کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران محجوب بالای 10 تا کاور رسمی واسه سینگلا زد ، به محسن گفت کاور آلبومو بده من ، قبول نکرد
(sm25)
فریدون چه سبیلایی داشته (sm19)
فیلم سینمایی ملکه ، شنبه ساعت 20 از شبکه سوم سیما(sm120)
خیابانی : بنگر ضربه سر میزنه و با قد بلندش با پا کنترل میکنه(sm2)
خب اون که اصلا طراح نیست فقط رنگ عوض میکنهنقل قول:
من همین کار آواتارت و خودم دستی زدم کامل ، ایده ی کار و مفهومش انصافا تکه. چون خودمم نمیدونم چطوری این ایده به ذهنم رسید (sm120)
یا اون کاور 13 (sm25)
شوخی میکنم نگی یوقت
من حوصله ندارم ایده بدم این الی بیاد بگه خراب کردی بیانیه بدن کل چاوشیون (sm120)
عبدالله ویسی رو چه جوری میگفت (sm2)
سینگل بعدی بهت خبر میدم یواشکی یه کار بزن اگه خودت راضی بودی به محسن نشون میدیم (sm100)نقل قول:
بستگی به آهنگ داره 70% آهنگا ایده ندارم اصلا (sm100)نقل قول:
لنگ تو اسیا هم میخواد با داور و وقت کشی ببره(sm120)
مرتیکه نمیدونه ویسی لره با لهجه عربی میگفت(sm2) مثه بازیکنای عربی تلفظ میکرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشگاه پیکان : 9 بازی و 2 گل زده
سوشا مکانی : 6 بازی و 3 گل زده(sm2)
(sm132)
خیابانی دیوث میگه کریمی به تیم ملی وجاهت میده اخه لاشی بیسواد اون تیم ملیه که به کریمی وجاهت میده(sm25) تو هنوز فرق تیم ملی رو با یه بازیکن نمیدونی(sm21)
آب خنک میل کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره با ادینیهو واسه آقای گلی رقابت میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو باو پنالتی که پنالتی نبود سوشا هم باید نیمه اول اخراج میشد با اون هندی که نیمه اول انجام داد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیاثی هم نظرمو تایید کرد(sm120)
یکم داوری بفهم(sm120) البته غارسایی هستی تعجبی نداره(sm120)
یک اقتصاد دان:”پرز با خریدهایش قراردادهای عمرانی در کاستاریکا، مکزیک و کلمبیا بست!”(sm3)
وی در مورد خرید و فروشهای رئال گفت:” دی ماریا بازیکن بی نظیری بود اما منافع دیگری وجود داشت. مثلا مسلما برای باشگاه مهمتر بوده یک کلمبیایی داشته تا یک آرژانتینی یا این که یک مکزیکی را به ترکیبش اضافه کند. مسلما اینایا به شرکت عمرانی پرز ربطی دارد. وقتی خامس به رئال می آید و ACS یک قرارداد 696 میلیونی می دهد، مسلما ارتباط پرز به عنوان مدیر این شرکت با دولت کلمبیا خیلی مهم است. باید به چیچاریتویی هم اشاره کرد که در وقت اضافه به رئال آمد. پرز این خرید را انجام داد تا از 9000 میلیون دلاری که در دولت جدید این کشور برای ساخت و ساز استفاده می شود سهم ببرد. در مورد کاستاریکا هم همین طور، پروژه هی عمرانی خوبی در آن وجود داشت پس کیلور ناواس دروازه بان رئال شد.”(sm21)
لیبانا افزود :” رئال مادرید از طرفی دیگر یک مدرسه فوتبال هم در عربستان ساخته است، در آن کشور ACS یک تجارت دو میلیون یورویی به راه انداخته است. پس از توافق رئال با ابوظبی نیز قرار است که این کشور قرارداد عمرانی 300 میلیون یورویی با ACS به امضا برساند.پرز می دید که آرژآنتین برای شرکتش صرفه اقتصادی ندارد پس دی ماریا را فروخت.”(sm81)(sm3)
نگا چه بی شرفی مدیره(sm81)