نه خیار چنپل
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خیار چنپل
ولی خودمونیما با این خرده پول بهت بی حرمتی هم کرده!(sm77)
کباب مگسی رشت معروفه در خاورمیانه اونم با مشروب(sm59)
(sm59)(sm51)(sm59)
شبای سرد و سیاه (sm50)
(sm32)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با پتو روی عمّه ات . . . (sm2)
ساسی پستت رو پاک کن ، پست من بره زیر نقطه . . . (sm2)
من موندم این ملت با پولا چ چوونی می دن که اینجوری می شه(sm50)
حالا عوض کرد برات ؟ ازین به بعد هزاری اینا جور کن واسه مترو و یا تاکسی و اینا . بری بانک پول خورد بگیری خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
این نقطه امشب بی ادب شده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت پست دادن مون از سرعت نور پیشی گرفته . . . (sm50)
(sm111)
(sm50)
پشت پا خوردن و مردن شده کارم (sm50)
گربه ی ماده داره توی حیاط جیغ و داد می کنه . . . (sm74)
حداقل همونا رو میدادی بلیط ازش می گرفتی برا سری بعدت
کارت که از پشت دادن بود . . . (sm2)
(sm2)2 ماه دیگه بچه ش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
غیب شدی هم راه عاغا ذهور کنی !؟ (sm2)
آفرین بر تو چه فکر بکری...!؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه ی بی حیا(sm25)نقل قول:
نانوساً خرجی نه دارم بدم ، همین الان 6 تا دختر رو نون میدم کمرم شکسته . . . (sm50)
مرگ تدریجی شده هستی برام
خووووودا بداره(sm50)
بازم افتاب غروب کردو شب اومد(sm50)
یه شب مست بودم توی خیابون فردوسی یِ کرمون ، یه جا کشی
یه گربه رو زیر گرفته بود . . . رسیدم بالای سرش نیمه جون بود . . .
برش داشتم اومدم کنار جدول نشستم کنارش ، 20 دقیقه داد و بی داد کردم ،
آخر سر بچّه ها بلندم کردن ، بردنم خونه . . . (sm50)
حمید رو به روی عباس - علی . . . (sm172)
پیچا(sm81)
چه درد ناله خیزی دارم امشب
ممد نوبری(sm172)
واقعا هم نوبری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همگریز غربتم زادگاه من کجاست (sm50)
تمام مدارس شهر های ایلام و کرمانشاه در دو نوبت صبح و عصر تعطیل هستند
نسل بی گذشته (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آثار زلزله در شهر قصر شیرین/ کرمانشاه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از فروشگاههای شهر ایلام بعد از زلزله
فیلمی پر مفهوم و فلسفی + ارزش چند بار دیدن رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرثیه گوی عاشقان