ریش خوبه...اونی که داره قدر عافیت نمیدونه (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ریش خوبه...اونی که داره قدر عافیت نمیدونه (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چند تا ترک اضافی داشت و الا حرف نداشت البوم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغمایی میترکونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفاق میرینه
بحثه ریش ه (sm70)
فقط یزدانی میتونه از نظر استاندارد با پارو رقابت کنه (sm70)
البوم فریدونم خیلی امید دارم البته البوم خوب و دوست داشتنی بشه (sm50)
یه روایت تو خونمون هست که من از پنجم ابتدایی ریش در اوردم (sm2) ولی این روایت و خودمم تکذیب میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغمایی ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افاق باز امیدی هست
یغمایی شاید موسیقی با کیفیتی ارائه کنه ولی کار صرف موسیقی محور زیاد تو ایران مخاطب نداره!نقل قول:
دارید طلبه ای می خونید شما ؟؟ خخخخخخ(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]