من الان تو خلصه ام درگیر من نشو بزار با مولانا و شمس خلوت خوبی رو سپری کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من الان تو خلصه ام درگیر من نشو بزار با مولانا و شمس خلوت خوبی رو سپری کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دهنش واز رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکاه هادی داره پیشرفت میکنه
یا حضرت مولانا (sm181)
گفتم 4 تا آهنگ عرفانی هم معرفی کن دیگه گل پسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به انتخاب خودت چه خوانندش چه ترکش فقط معرفی کن که گوش کنیم و درجات عرفانیمون بره بالا
شهرام ناظری - دل هوس سبزه و صحرا نداردنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ناظری - مطرب مهتاب رو
شهرام ناظری - گندم
شهرام ناظری - آتش در نیستان
مشکلم حل شد برادر این پسره نیومد این چند شب دیکه از حقوقش کم کردم درسته که دم ودستگام بو گرفته در غیاب این پسره و برق نیفتادن ولی خب از حقوقش کم کردمنقل قول:
ایول دمت قیژ اتفاقا فول آرشیو شهرام رو دارم هر 4تاش رو به اضافه دل میرود ز دستم رو پلی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون گل پسر(sm127)(sm111)
اعتراف میکنم تقصیر من بود (sm74) ولی برا خنده جمع بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حرم جان ما بر چه رسیدی بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال ساحلی از گروه مرگ صعود کرد (sm118)