اشترم بیپ کاوراشو زده
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم بیپ کاوراشو زده
امیر این بنیامین لو رفته یا پخش شده؟
(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بنیامین 92 یه 2 تا ترک داشت شدید خوش اومده بود ازشون ولی فکر کنم این همون 2 تا ترکم نداشته باشه
(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج عشقت (sm120)
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااه مادر جان قلبم گرفت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبونم بند اومد ازبس شوک شدم(sm81)
خدا خیرت بده.2 نو هلوی خیلی وقت شکفته شده رو به هم رسوندی(sm81)
این ات اشغالها چیه این خونده به چیه این البوم مجوز دادن واقعا هر کلمه ای به ذهنش امده گذشته پشت سرهم شعر ساخته(sm2)من برنامه های جدیدی دارم واست(sm70)
میگن که شورای موسیقی یه چندتا ایراده جدی گرفته بودن از البوم و مجوز نمیدادن بهش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزه اخره پیروز ارجمند قبل از رفتنش اخرین امضاشو میزنه پای مجوزه همین البوم .اونم با مسئولیت شخصی.واسه همینم بنیامین تو مراسم تودیعش بوده.
شورای موسیقی فهمیده بوده عجب مزخرفیه این البوم(sm2)