رسول فاصله چاوشی رو پلی کردم فقط به خاطر تو (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول فاصله چاوشی رو پلی کردم فقط به خاطر تو (sm120)
باید متنش رو بنویسم بفرستم واسه خانم منشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم بعد اینهمه سال موهای تنم خبردار وامیاسه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مثه يه تيكه ابري توي آسمون آبي
پاک و ساده مثه رويا مثه خوابي
بگو يکبار آره يکبار برميگردي
يا هنوزم بي تفاوت
يخ و سردي
(sm81)
تقدیم به خانم منشی(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من کلنجار رو تقدیم می کنم (sm120)
+ نامه و عطر 30 تومنی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه هنوز تیغ داری با اینکه هنوز شامپو داری نزار با دست خالی از داروخونه برگردینقل قول:
(sm98)نقل قول:
نه دیگه این دفعه میخوام مانتو جلو باز بخرم (sm2)نقل قول:
کرم مو بر میخرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساپورت بگیر (sm51)نقل قول: