سلام خسته نباشین
من یه مشکل داشتم عزیزان
میخوام بیمه تامین اجتمائی بشم یه بنده خدای رو پیدا کردم از دوستان هستن یه کارگاهی داره نجاری میخواستم بدونم چطور باید نامه بنویسم واسه تامین اجتمائی خواهشا کمکم کنید فردا باید اقدام کنم ممنونم میشم(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشین
من یه مشکل داشتم عزیزان
میخوام بیمه تامین اجتمائی بشم یه بنده خدای رو پیدا کردم از دوستان هستن یه کارگاهی داره نجاری میخواستم بدونم چطور باید نامه بنویسم واسه تامین اجتمائی خواهشا کمکم کنید فردا باید اقدام کنم ممنونم میشم(sm10)
دوستان کسی طرحی یا نقاشی میخواد بگه این خواهر ما الان سرش خلوته
مارلبرو قرمز رو چند میفروشی؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول میشه ایدی تلگرامت رو بدی من یه کاری داشتم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش - باغ بی برگی (sm50)
من غریبم همه جا
مثل ابر پاییز همه جا می بارم (sm50)
رسول یه سریال جایگزین بده
House m.dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول این سبکش مث Person Of هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا معلومه که نیست (sm2) مگه قراره همیشه یه سبک ببینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ندیدم ولی معلومه سریال خوبی باشه گرچه میدونم گرد پای poi نمی رسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط r a s o o l [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میون این همه سرگردونی
اومدم تو قلب تو مهمونی (sm50)
تو سبک خودش بهترینه ! مثل person باید blacklist رو ببینینقل قول:
بلک لیست رو هم دیدم تو سایت می خوام همین بلک لیست رو شروع کنم بعد هاوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاوس خیلی زیاده 8 فصل 20 قسمتی ! موضوعش هم اصلا جنایی نیست معمایی و پزشکی هست ! دلیلی که گفتم ببینی به خاطر شخصیت هاوس بود کلا شخصیت منحصر به فردی داره که تو هیچ سریالی من تاحالا ندیدم ( البته غیر از شرلوک ) در کنارش هر قسمتش هم جالبه که بیماری خاصی رو تشخیص میدن !نقل قول:
ولی بلک لیست جنایی و اکشن هست دقیقا مثل person
از هر کس و هر چیز بهتر باش
با من از این هم مهربون تر باش
میبخشم از عمرم به تو حتی
وقتی نباشی میرم از دنیا
باکسی 76تومن دونه ای 8 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین اسم یوزرم بزنی میاد فقط اگه یادم باشه دوتا یک داره یا همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو پس گرون نداده بهم... 8 تومن گرفتم فک کردم گرون داده (sm120)نقل قول:
تو این هوای گرم اصلا سیگار سنگین نمیچسبه
می بینی خدایی سریالی مث poi رو تو 5 فصل با یه پایان ابکی جمعش می کنن ولی سریالی مث هاوس تا 8 فصل پیش رفته دقت کنی تمامی شاهکارهای رو تو 5 فصل تموم می کنن مث فرار از زندان البته فرار از زندان قراره فصل جدیدش بیاد احتمال میدم poi رو هم ادامه بدن چون با یه پایان باز تموم شده و به راحتی می تونه ادامه بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط r a s o o l [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ولی نمیشه هم نکشید... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز تو این فصل ساعت 12 شب تا 5 صب قابل تحمل تره...
ولی خوب تموم شد اخرش(sm50)
Hossein Safa - Javooni Nakardam
یه بار با دلم مهربونی نکردم
جوون بودم اما جوونی نکردم...(sm50)
من کِی گفتم نکش (sm120) اسی مشکی خوبه تو این فصلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
کسی گوشی galaxy s7 داره ؟ چطوره ؟
(sm120)راضیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) بی شوخی داری ؟ چند خریدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2.470نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام بخرم . فقط موندم معمولیشو بگیرم یا edge (sm81) پیشنهادت کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم در نظر بگیر که دیگه نمیخوام گوشی از یه حدی بزرگ باشه و حالت تبلت بگیره . من خودم شخصا خندم میگیره بعضی گوشی ها رو میبینم خیلی گندس (sm30)
اوکی پَ دفعه ی بعد میگیرم تست میکنم (sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون معمولیشو بگیر اگر نمیخوای بزرگ باشهنقل قول:
پس فرق خاصی نداره دیگه بین معمولی و edge به جز صفحه نمایشش ؟ چون تفاوت قیمت 400 هزار تومنهنقل قول:
کلا پس ردیفه دیگه ؟ مشکل خاصی نداشتی باهاش تو این مدت که خریدی ؟
نه در یک کلام پرفکتنقل قول:
(sm51)چن روز دیگه اینسایدرها بیلد جدید میگیرن که همون نسخه RTMهستش
Shahin Najafi - Bad
اطرافمان مشتی خزنده که راه به راه پوست می اندازند
و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند... (sm50)
آلبوم بعدی فقط یه ترک مث این داشته باشه بَسَمِه... (sm118)
نقل قول:
ها !?؟!
عاغایوون عایا کاکتوووس جلوی ضرر وای فای میگیره ؟؟؟