(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگش تک هستش یا واسه آلبومه پیمان جاننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا به صورت تک آهنگ اومده حسین
ممکنه یکی از ترک های آلبوم آینده اش باشه ولی من هنوز متوجه نشدم و خبری ندیدم درباره آلبوم
سلام بچه ها. من دیشب نظر ندادم و خوب گوش کردم که احساسی نظر ندم. اول اینکه خیلی شوک شدم که آنقدر یهویی آهنگ اومد و دومین شوک بخاطر تیم جدید بود.همه ما اکثرا فکر میکردیم کار جدید یا کار خودشه یا قربانپور یا نهایتا آقای ایمنی.فکر نمیکنم کسی حدس میزد با یه تیم جدید باشه...خب آهنگم از نظر من خوب و راضی کننده بود و من خوشم اومد و این یک نظر شخصی و سلیقه منه.حالا یکی خوشش نیاد نمیتونه به من بیاد ایراد بگیره.هر کی خوشش اومد گوش کنه هرکی هم نیومد گوش نده اعصاب بقیه را هم خراب نکنه و در اینکه کارای خودش یه چیز دیگند هیچ شکی نیست و همه هم نظریم ولی به قول پارسا جان اگه خودش هم بسازه هستند کسایی که بازم بیاند بکوبند و ایراد بگیرند چون بعضیا فقط بهانه گیرند..در مورد ترانه کار هم بگم که لولش حداقل از کارای ایمنی بالاتر بود .راجع به ملودی و تنظیم هم نظری ندارم چون تخصصی ندارم.اینو میذاریم واسه دوستانی که بهتر سررشته دارند.ولی قدرت و تحریرای شادمهر اونقدر قوی هستند که همیشه ضعفای آهنگو پوشش میده. من از ترانه سرا و تنظیم کننده شناختی ندارم ولی حداقل کارشون از کار اول ایمنی و پارسیان که کوه بود خیلی بهتر بود.بازم بقول دوستمون آقا پارسا بهتره به نظر شادمهر احترام بذاریم. و در آخر من به احترام شادمهر و اون صدای ناب و هنرش و تحریراش کلاه از سر برمیدارم.به امید روزای بهتر و آهنگایی با ملودی و تنظیم خود شادمهر.ببخشید طولانی شد. یا حق. ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان حتما تا الان به یه جمع بندی رسیدی واسه آهنگ خوشحال میشم نظرتون را بدونم. همینطور بقیه دوستان عزیز
بعد از مدتها سلام
میشه گفت شاید شروع جدید شادمهر باشه. خوب یا بد به شخصه به فال نیک میگیرم.
در مورد آهنگ هم، نسبت به کارهای چند سال اخیر شادمهر، خیلی بهتر بودن (لاااقل تونستم چند بار پشت سر هم تکراروار گوش کنم)
در مورد آینده کاری شادمهر، به نظر من شادمهر دیگه بعید میدونم خودش بخواد آهنگسازی رو به شکل جدی ادامه بده، شاید تو خلوت خودش واسه دل خودش آهنگی بسازه، شاید هم اگه قراره آلبومی بده نهایت دو تراک رو خودش بسازه.
این ها همه اما و اگر هست. زمان همه چی رو مشخصه میکنه
از کل آهنگ فقط بخش وکالش به دلم نشست و گرنه مطمئنم اگه به فرض همین آهنگو لهراسبی میخوند به آهنگ میخندیدیم
ظاهرا هر چی رویا پردازی میکنیم بی فایده س اونهمه کار ساخته ی خودش و یا قربانپور رو پخش نمیکنه میره سراغ کسایی که از ایمین و پارسیانم بدترن
ظاهرا باید دعا کنیم دوباره با ایمنی کار کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر میاد که شادمهر از پخش چنین کارهایی هدف و نییتی داشته باشه ابی جان
واقعا چرا آخه همچین آهنگی را قابل قبول و مناسب اسم و جایگاه خودش میدونه!
دمت گرم... یکم طول میکشه گوش بدم ولی گوش دادن بهت میگم چجوریا بود(sm19)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابلی نداشت ..(sm127)
اختیار داری حسین ...
چند روز دیگه بازم چند تا معرفی میکنم ایشالله .
پیمان جان هدفش فک کنم فقط نابودی خودش باشه و نه چیز دیگهنقل قول:
واقعا این متن مرزهای محاوره رو دیگه رد کرده این چه بیتهاییه آخه
من از دیشب هر چقد نگام ناراضیه کوچمون تنگ نشده آخه چرااااااا
این ارتباطی که اینجا بیان میکنی و میگی من خیلی دوسش دارم پس کلا قضیه من جداست، دقیقا مثل یه رابطه یکطرفه است که بدون یه شناخت عمیق که ابعاد کل داستان رو بررسی کنه فقط داری پرستش میکنی و طرف مقابل هرکاری که انجام بده بدون پذیرفتن حقیقت پذیرشش میکنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در نهایت به خودت داری ضربه میزنی.
بعد من منظورتو از مخاطب عمومی متوجه نمیشم! شادمهر یه خواننده کاملا پاپ خونه و پاپ هم یه سبکه کاملا مردمی پس نمیتونی بگی چون من شادمهر رو از زاویه دیگه ای گوش میکنم یا اینکه خیلی تعلق خاطر دارم بهش پس مخاطب عمومی نیستم!.
موزیسین اگر واقعا دارای دانش و بینش باشه و سواد کافی داشته باشه در قبال هرگونه کپی یا الهام باید به صاحب اثر طبق قوانین بین المللی و لایسنس هزینه پرداخت کنه! اگر هم خودش رو موزیسین با مشخصههایی که گفتم قبول داره از توانایی های خودش استفاده میکنه، ولی اینجا شاهد یه برون سپاری کاری هستیم که حتی توجهی هم به ناشی بازی های شخصی که ملودی رو ساخته نشده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته دوم اینکه ما تو ایران موزیسین به اون شکلی که باید باشه نداریم اونایی هم که هستن مطمئنا دنبال کپی نمیرن.
یه آهنگی وقتی کپی داره ناخودآگاه آدم پس میزنه چون حس میکنه وقتی که داره میذاره برای شنیدن اون اثر هدر رفته، قرار نیست هنرمند یه اثر به خاطر یه کپی کنار گذاشته بشه ولی اون اثر رو چرا میشه!
مورد سومی هم که هست اینکه وقتی یه نفر در طول کارنامه کاریش کپیهای زیادی بدون حتی اسم بردن از صاحب اثر داره خب شما در نهایت اگر به هیچی هم توجه نکنی، به وقت خودت باید احترام بذاری مخصوصا وقتی یه کاری درون آلبوم قرار میگیره و هزینه هم بابتش پرداخت میکنی!
نقل قول:
بازم میگم وقتی بد نیست که بابت خلاقیت ذهنی، تفکر و هرچیز دیگهای که صاحب اثر استفاده کرده تا یک اثر رو خلق بکنه هزینه پرداخت کنی.نقل قول:
اینکه کاری یکی رو کپی کنیم و حالا اسم ببریم یا نبریم بعد بگیم داریم کمک میکنیم که طرف هنرمند بودنش ثابت شه مصداق بارز منت گذاشتنه
شما حق حقوقی طرف رو پرداخت کنی لازم نیست از این حرکتایی چیپی که تو ایران مد شده و باهاش توجیه میکنن استفاده کنی!
در پناه عشق الهی باشیدنقل قول:
ابی جان اتفاقا از نظر من کار اول اینا خیلی بهتر از کار اول ایمنی و پارسیان بود... کارای قربانپور و خودش قطعا پخش میکنه ولی زمانش خودش مشخص میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم تو ساکت شم ، یه آب راکد شم
هی هوا بدتر شد ، مسیرا تاریکن
من نمیدونم برم یا بمونم کاری کردچشمِ تو داغون شم ، هدفِ بارون شم
متن شعر و معنی شعر عالی هستش چرا بیخود گیر میدین؟
چشم تو ساکت شم ، یه آب راکد شم
اینجا غم و بغض رو میگه
هی هوا بدتر شد ، مسیرا تاریکن
من نمیدونم برم یا بمونم کاری کردچشمِ تو داغون شم ، هدفِ بارون شماینجا کلا دیگه داغون شدن از غم عشق و میگه و ترکیدن بغض و سرازیر شدن اشک
امیدوارم منظورمو درست فهمونده باشم
یه آهنگ معمولی بود،یعنی بد نیس،شاید از خیلی کارایی که داره میاد بالاتر باشه ولی خب خیلی عالی نبود،من بی احساس روخیلی خیلی بیشتر دوس داشتم چون ملودیش عالی بود ولی این اهنگ ضعف ملودی داشت و فقط صدای شادمهر اونو پوشش داده بود...مثلا آهنگ «فصل پریشانی» علی زند وکیلی که چند روز پیش داده بود چند سر و گردن بالاتر از این اهنگ بود واهنگای دیگه ای که این چندوقت اومده بود..البته این نظر منه....ولی خب بازم با همه ی این احوال اهنگ رو چندباری میشه گوش داد و لذت برد.
یه چیز دیگه هم بود اینکه احساس کردم قسمت ترجیع بندش کپی از آهنگ «غرور» بهنام صفوی باشه،،خیلی شبیه بود،حالا دوستان گوش کنن ببیینن به گوش اونام اشنا بود یا من اشتباه میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
ترانه ش دو پول سیاه ارزش نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم هر چی میگذره داره تو خوانندگی پیشرفت میکنه و پخته تر میشه
اجراش واقعا دلنشین بود
و دلیل اصلی این که میتونی آهنگ رو گوش بدی همین قدرت صدا و اجراس
ملودی خیلی قوی نداره متاسفانه و ضربه اصلی رو از اینجا میخوره آهنگ
تنظیم هم خلوت و ساده بود و به خاطر ملودی و اجرا شاید نمیشد بهتر از این اجراش کرد
به نظر من اگه به کسی بر نمیخوره در کل آهنگ ضعیفی نبود
دلیل اصلی اجرای بی نهایت زیبای شادمهر هست
من دلم برای یه اجرای قوی تنگ شده بود از این نظر من رو راضی کرد
عزیزم کل مطلب رو خوندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتم بی نهایت دوسش دارم اما از ضعفش انتقاد میکنم و دفاع نمیکنم
من خودم منتقد درجه یک کارای ضعیف این آدم هستم اما نه اینکه هر چی خوشم نیومد داد بزنم بگم مقوا بی محتوا و ...
منظورم اینه اگه الان مد شده همه میگن چرا شادمهرِ مولف خودش نمیسازه و تنظیم نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و خیلی از دوستان سال 90 به این مسئله اعتراض کردیم و نتیجه نگرفتیم
و منظورم از شما کسایی هستن که میگن چرا خودش نمیسازه
به نظرم اصن حرفای منو درست نخوندی هر چی دوست داشتی برداشت کردی
نقل قول:
اگه مورد بحث شادمهر هست که بعید میدونم از کل کارای منتشر شدش تا الان نهایتا بین 5 تا 10 درصد ش کاور باشه یا کپی
و اینکه همچنان مخالفم با اینکه چرا نباید یه موزیسین کا کاور رو انجام بده
کاور یا کپی کردن در سطحی که شادمهر انجام داده به نظرم به هیچ عنوان ناقض نبوغ و استعدادش نیست
چون بحثمون شادمهر هست اسم شادمهر رو آوردم
منم معتقدم باید شما حق و حقوق ناشر رو پرداخت کنینقل قول:
اصلا کی گفت منت بذاری
کمک چیه برادر
من گفتم وقتی یه موزیسین از یکی دیگه کاور میکنه اعتراف میکنه به مهارت اون
چه ربطی به منت داره و ...
این چیزی که میگم مخاطب ش اصن خودمم لطفا به کسی بر نخوره
یادمه یه استادی داشتم میگفت ما خیلی باحال ایم
تو یه مسئله ای اصلا تخصصی نداریم
اما راجع ش دایه استادی میگیریم و کسی مخالف ما تظر بده بر میخوره بهمون
دقیقا جامعه و مملکت ما همینه
ته هنر من هفته ای دو جلسه فوتبال رفتن و فوتبال دیدن از تی وی هست
بعد میگم این زیدان پچول با این مربی گری تر زد
ته هنر من از موسیقی کنسرت رفتن و موزیک گوش دادن هست
بعد میام تمام آهنگارو نقد میکنم و سر تا تهشو میکوبم
و هزار تا مورد دیگه که خدار رو شکر همه مون صاحب نظریم
مهندسی
پزشکی
سینما
معماری
طراحی
ورزش
و ....
این صاحب نظری در همه امور ادامه دارد
شاید میخواد کاری کنه که دیگه مردم ازش سرد بشن و به خواسته خودش که خداحافظی از موسیقی هست برسهنقل قول:
کار ضعیفی بود
(sm127)نقل قول:
سلام پارسا خوبی؟ (sm127)نقل قول:
-----------
دقیقا، منم دیگه فقط به عشق صداش گوش میدم و دنبال میکنم کاراشو با این حال که از طرفی افسوس میخورم از اینکه همچین موزیسین توانایی با این همه کارهای عالی و ماندگار که تو کارنامه اش داره و الان داره کم لطفی به خودش و مخاطب هاش میکنه با این کارهای اخیرش... واقعا برام عجیبه شادمهری که اینقدر وسواس داشت رو کارهاش چرا حالا اینقدر بیخیال شده و هدفش چیه اصن!
ولی خداروشکر همونطور که اشاره کردی سطح خوانندگیش افت که نکرده حتی بهترم شده و هنوزم مثل قدیم صداش دلنشینه که همین باعث میشه زیاد به ترانه و موزیک ضعیف این روزهاش توجه آنچنانی نکنی. (sm50)
موضوع تاپیک ویرایش شود لطفا (sm10)
چ تحریرایی میزنه شادمهر تو این آهنگ. خیلی صداش پخته و جذابتر شده(sm127)
آره خداییش . درسته که شعر شاید ضعیف بود ولی اجرا خیلی عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگای جدید میان و میرن
با نظرای مختلف
ولی هیچوقت، هیچ آهنگی برای من«یکاری کن» نشد و نخواهد شد
اصلا حس این اهنگ
تنظیمش
ترانهش
اصن تلفظ کلماتش: نمیدووونم، نمیدونی
همه چی همه چی
به شکل ناجوانمردانهای خوبه
فکر نمیکنم دیگه هیچ آهنگی بتونه همچین حسی رو بده
مث بز زل زده بودم به مانیتور و همینجوری اشک میومد :)))))))
همین الان هم گوش میدم همون حس رو دارم دقیقا
کاش یه ویدیو سینارت یا زیگورات برا این اهنگ بسازن و شادمهر پونزده سال دیگه اصن هیچ اهنگی نده
اندازه پونزده سال بسه همون
پارسا ما در مورد هنر صحبت نمی کنیم الان که لازم باشه کسی کارشناس باشهنقل قول:
ما داریم در مورد حق و حقوق صحبت میکنیم، در مورد چیری که کاملا بدیهیه و همه میتونن توش نظر بدن
اگه فقط قرار باشه کارشناسان حق نظر داشته باشن این خودش یه شکلی از تبعیضه. هرکسی در اندازه فهم و پیاله خودش حق داره نظر بده
وقتی همه نظرشون رو بیان کنن باعث آگاهی جمعی میشه.
اشتباه بزرگی کرد با شریف پور قطع همکاری کرد، البته فعلاً!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود شریف پور که میگه هنوز کلی ترانه دست شادمهر داره
(sm54)
(sm72)نقل قول:
در کل شادمهر بعد رفتن از ایران سلیقه انتخاب ترانه اش نسبت به دوران ایران حسابی سقوط کرد بعد از پدر شدنش هم که این وضعیته داریم میبینیم
متاسفانه واکنش از حرس خوردن و اعصاب خوردی دیگه گذشته هیچ کاری از دست کسی برنمیاد چرا (sm172)
نقل قول:
این نظریه خیلی وقته برای من از احتمالاته ...
میدونم شادمهر اینقدر بزرگه که با دوتا آهنگ ضعیف کوچیک نمیشه . میدونم شادمهر نابغ موسیقی ایرانه و موج جدیدی به نام شادمهریسم راه انداخته . میدونم صاحب سبکه و سبک شادمهریه خودشو داره و میدونم به چند تا ساز مسلطه و یکیاز چند آهنگساز برتر ایرانیه و اینم میدونم تو خوانندگی بی رقیبه و شما هم میدونید من عاشق شادمهرم اما این آهنگ رو اصلا دوست نداشتم و اینو نذارین به پای غرض ورزی چون واقعا خوشم نیومد .. نه اینکه شعر و آهنگ یا تنظیم ضعیف باشه و بخوام بکوبونمش ( به نظرم که ضعیفه و اینو میذاریم به پای سلیقه ) اما اصلا با شادمهر قدیمی هزاران کیلیومتر فاصله داره . به امید روزی که شادمهر قدیمی دوباره برگرده
خب معلوم شد این آهنگ با تهیه کننده فیلم کفشهایم کو تولید شده البته دقیق معلوم نیست قضیه چیه
فقط خوب...
بیشتر نه :/
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تمام کسایی که قبلا باهاش کار کردن فقط دوست دارم با شریف پور چنتا کار دیگه بده
نه لاری پور نه صفاریان نه ناهیدی نه برزویی نه هیچکس دیگه
واقعا هیچکدوم واسم مهم نیست
ولی شریف پور اصلا انگار اصل جنس بود
اصلا شادمهر خلاق و وسواسی و بینظیر با شریف پور بود
حیف حیف واقعا حیف
اصلا فقط ترانه سرا نبود براش
اونجوری که تو مصاحبش گفت درباره همه چی بحث میکردن
نوع فعالیت هنری
سبک موسیقی
و...
کاش الانم کنار شادمهر بود یا یکی مثل اون حداقل کنارش بود که کنسرت و پول براش مهم نبود اونقدرا
خود شریف پور که اعلام کرد رسما هروقت شادمهر بخواد من در خدمتم ولی خب شادمهر...
(فارق از اینکه کی پشت این آهنگ هست و کی ساخته)بعد از مدت ها شادمهر آهنگی داد که تونستم 20 یا 30 بار پشت سر هم گوش بدم و رو تکرار بود. برعکس دوستان که آهنگ ضعیف میدونن با اینکه موزیکالیته این آهنگ شادمهری نبود ولی یه اتفاق نو در کارنامه شادمهر بود ... تمام فضای کار به شکلی مینیمال بود هم ترانه و هم تنظیم کاملا مینیمال بودند و فضایی موهومی داشت. دو یا سه سالی هست که موسیقی مینیمال در جهان به شکل گسترده در حال اجرا هست حتی تو موسیقی متن فیلم ها مثل Dark ، WestWorld، Seeو ... البته این آهنگ شادمهرُ باید در اسکیل موسیقی ایرانی نقد کرد... سیروان هم در آلبوم جدیدش به نوعی با جریان موسیقی جهانی همراه هست و بسیاری از ترک ها و تنظیم ها به شکل امبینت مینیمال کار کرده... که البته به نظرم فاقد اون فضای سازی و حس ناب هست.
در خصوص اجرا و تونالیته صدا جای بحث نیست و عالی هست. ... من راضی بودم... ولی کماکان منتظر آهنگ سازی و تنظیم خودش هستیم.
نمیدونم سلیقه من افت کرده یا به خاطر اجرای فوق العاده شادمهره که با اینکه اکثرتون ناراضی هستید، این بار من قفلی زدم رو اهنگ
یه کشش عجیبی داره واسم
بازم حسین قربانپور با استوریش ترکونده
شادمهر باید یه همچین شعری اجرا کنه
بیشتر بهش میاد
لینکشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته چیزی که کاملا مشخصه شادمهر اصلا دوست نداره آهنگی رو تکرار کنه. شاید واسه همینم هست اینطور ملودی ها از قربانپور رو اجرا نمیکنه