(sm120)محسن اگه بخواد یه تنظیم برام بزنه پول نمیگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)محسن اگه بخواد یه تنظیم برام بزنه پول نمیگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم بیشترش کلاسیک پاپ بوده نه همشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل حامی رو نباید با یراحی مقایسه کرد قدرت خوانندگی حامی خیلی بالاس ولی انقد درگیر حاشیه شده که وقت کار کردن رو موسیقی نداره آلبوم آخرشم فک کنم همه کاراش برای سال 88 و 89 بود (sm120)
آها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میتونی فرشاد حسامی و چند نفر دیگه رو راضی کنی یه کار بزنن پول نگیرن خیلی خوب میشه (sm2)
من خودم یکی از طرفدارای چاووشی هستم و خیلی کاراشو و صداشو دوست دارم ، ولی خیلی وقته از فضای قدیمی پاپ خارج شده ، به نظرم یه آلبوم باید مثل آلبوم حریص بده
میکنن تو پاچش یه به به چه چه هم براش می کنن که فکر میکنه ترکونده
دقیقا هدفش همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط JustShadmehr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپ فضاش قدیمی نیست
خواننده های ما توانایی ایجاد تنوع ندارن میپرن یه شاخه دیگه
(sm77) چقدر ور زدین یه ساعت پاره شدم تا رسیدم ص آخر تازه 3 صفحه م الکی رد کردم
ربطی به ایران نداره خارجی ها هم دیگه نمیتونن پاپ خوب بسازن چیزی از پاپ نموندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Lorde - Royalsنقل قول:
این اهنگشو گوش کن نظرت عوض میشه