بارسایی تو ایران نداریم از قدیم طرفدار باشه
نهایتا با ریوالدو باشه که تعدادش به 100 نفرم نمیرسه(sm120)
نزدیک 2 هزارنفرم با رونالدینیو
3 هزار نفرم با ضرغامی و عزت تیوی
4 هزار نفرم با فردوسی پور
بقیه با مسی
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسایی تو ایران نداریم از قدیم طرفدار باشه
نهایتا با ریوالدو باشه که تعدادش به 100 نفرم نمیرسه(sm120)
نزدیک 2 هزارنفرم با رونالدینیو
3 هزار نفرم با ضرغامی و عزت تیوی
4 هزار نفرم با فردوسی پور
بقیه با مسی
(sm2)
خدایی فازتون ازین پست غروبی چی بود که یه طرح از پارو زدین جای پوستر حریص سر در مغازه ، در حالی که جلوی در مغازه هم پره از پوستر حریص (sm2)
غارسایی بعد از قهرمانی من از زمان کرایوف هوادار بارسامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غارسایی بعد از باخت .....................
پ.ن :غارسایی بعد از باخت وجود خارجی نداره (sm120)
الی است دیگر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرتو پایین بنداز در مورد البوم حرف بزن(sm161)نقل قول:
(sm2)
من موندم این همه میگین بارسایی ها ده ساله طرفدار بارسا شدن ، حتما خودتون از قبل میلاد مسیح طرفدار ریال بودین (sm2)
لاشی خوبه تو منچستری سابق هستی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وینستون عجب اشغالیه (sm3)
اینا چیه میکشین خداییی.....
یسال دیگه که با جنسیس اومدم رشت بات بوق زدم و رفتم میفهمی کی پیکان سوار میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو بزن تو کلش که در صورت سوتی های احتمالی خودت کمتر بهت گیر بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارم در غیاب تو عکس زانکو و علی چاوشی رو گذاشته بود نوشته بود عمو و برادرزاده (sm2)
لایت یا اولترا ؟ چیز خوبیه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین از وقتی بارسا نتیجه نمیگره تعداد بایرنی ها چقدر زیاد شده (sm120)
(sm2)نقل قول:
میخاستی بگی منم سیگاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اینقدر هنره ؟(sm173)
افتخاراتتو به من نچسبون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از سه تیم بدم میاد در طول تاریخ
من یو -کیسه -بارسا (sm120)
رئالی با رونالدو رئالی شده هم زیاد هست اما نه به اندازه ی رئالی های قدیمینقل قول:
چون همیشه ستاره ها تو رئال بودن بالاخره هر کسی عاشق یه بازیکن که بود
سال 98-2000-2002 هم که رئال سی ال گرفت بارسایی وجود نداشت و این فینال ها هم پخش میشدن
اون زمان تلویزیون اصن بارسا رو نمیشناخت
بعد از بازی 6-2 و اومدن رونالدینیو همه از تیمای دیگه انصراف دادن وشدن طرفدار غارسا(sm169)
جنگ داخلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد اینا توطئه دشمنه که مارو به جون هم انداختن گول نخور (sm2)
بیا نرمش قهرمانانه بکنیم (sm46)
کلا هوادارای بارسا و دورتموند و بایرن مشترکن فقط هر سال هر کدومشون قویتره میشن طرفدارش(sm2)نقل قول:
کوچ میکنن دیگه(sm2)
(sm137)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعبه زدن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
(sm46)نقل قول:
باید مقابل این تازه به دوران رسیده ها ایستاد(sm100)
بالاخره هر تیمی یه زمانی افت داشت و یه زمانی هم اوج میگرفتهنقل قول:
مثلا بیننده های دهه 50 ، چون اوایل دهه 90 میلادی بارسا قهرمان اروپا شده و ریال میریده ، ریال رو نمیشناختن (sm70)
لایت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 3 پک زم حالمُ خراب کرد اصن
کجاش خوبه!!!
تنها کسی که حرف الی رو گوش میکنه عکس png نمیزاره حسن ه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال چت روم (sm120)
پس نرمش قهرمانانه رومیدن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود اغا گفت (sm120)
من یو-لنگ-یووه-غارسا-تایرمونیخ(sm8)نقل قول:
حسن این پیش بینی کجاست ؟ من زیاد به خودم اطمینان نداشتم تا اینکه تو پیش بینی جام جهانی توی همین فروم با اکبر به رتبه ی 3 مشترک دست یافتیم (sm2)
شاید شما دائم تو فاز لاکی یا چیزای دیگه بودیدکه نساخته بهتنقل قول:
اگه بهمنی بودی معنی وینستون رو میفهمیدی (sm120)
(sm2)(sm59)نقل قول:
به جان خودم اگه اینا جا ما بودن که 12 سال قهرمان نمیشدن همشون رئالی میشدن (sm120)
[QUOTE=Sajjad;129169]بالاخره هر تیمی یه زمانی افت داشت و یه زمانی هم اوج میگرفته
مثلا بیننده های دهه 50 ، چون اوایل دهه 90 میلادی بارسا قهرمان اروپا شده و ریال میریده ، ریال رو نمیشناختن (sm70)[/QUOTE]
همچین کسی وجود نداشته تو ایران و دنیا(sm59)
[QUOTE=mohammad;129180](sm59)نقل قول:
من یه بار یه نخ کنت رفیقم بهم داد ، کام اولو گرفتم پرید تو گلوم داشتم خفه میشدم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما که نفهمیدیم الی واسه چی میگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی اینا یه فصل با تاتا مارتینو ریدن رفتن طرفدار بایرمونیخ انتظار داری 12 سال صبر کنن و 6-2 و 5-0 ببینن(sm2)نقل قول:
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری سجاد (sm10)نقل قول:
خاک بر سر رفیقت (sm10)
در ضمن اولش بوده اگه میرفتی طرفش یواش یواش عادت میکردی