Lindsey Stirling ...
نمایش نسخه قابل چاپ
Lindsey Stirling ...
تلفات جانی و مجروحان زمین لرزه کرمانشاه بالاست/واحدهای مسکونی و تجاری بسیاری تخریب شدهاندمعاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات جانی و مجروحان زمینلرزه کرمانشاه بالاست، گفت: واحدهای مسکونی و تجاری بسیاری تخریب شدهاند.بهنام سعیدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه با تشریح آخرین جزئیات زلزله 7.3 ریشتری کرمانشاه اظهار داشت: متأسفانه تلفات جانی و مجروحان این زمین لرزه بسیار بالاست.
(sm81)
خدایا کمکمون کن (sm175)
(sm50)
خیلی از پیامها رو نخوندم چون جامونده بودم
ولی محور اصلی صحبت دیشب قطعا زلزله بوده
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
اینجا خبری از زلزله نیست همه چی امن و امانه
حمید معصومی نژاد
واحد مرکزی خبر قُممممم (sm59)
عجب بدبختی شد (sm50)
هادی (sm81)
هی داره هلی کوپتر امداد رسان و ارتش رد میشه میره سمت قصر و سرپلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولد روحانی بود
تا الان 207 نفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 روز عزای عمومی در استان کرمانشاه
خدا کنه بیشتر نشه...بدبختی اینه که بیمارستانم تخریب کرده زلزله
تا الان 40 تا بالگرد و هلی کوپتر و اینا رد شده هی داره میاد پشت هم
کانون اصلی زلزله ازگله نزدیک سرپل ذهاب بوده عراق نبوده
مرز ایران و عراق
اسی تو بهتره همون عید بیای . الان نیا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً با آشنامون تماس گرفتم بنده خدا ناراحت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پا قدم من بدبخت بود که بعد چهارده پونزده سال هوس کردم بیام اونورا
چه بچه هایی که زیرآوار جان خود را از دست ندادن .
چه دختر بچه هایی که تلف نشدن
هی .. داغش خیلی سنگینه (sm74)
نه بابا این چه حرفیه . تازه پاقدم وقتی میگن که اومده باشی تو که هنوز نیامدی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرشم شد اصفهون :))
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یک بار دیدن نمیشه این فیلمو فهمید...حتما تا آخر سال یه بار دیگه میبینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا گوگل برا شما هم کار نمیکنه؟
هادی جان مواظب خودت و خانوادت باش دیشب تا خبر رو شنیدم یهو یادت افتادم نگرانت شدم خدا رو شکر که سالمی
شبا توو خونه نخوابید ... یه چادر تهیه کن با خانوادت برید توو پارک محل تون ... شبکه خبر گفت به احتمال زیاد بازم پس لرزه هایی در راهه
(sm50)
۳۲۸ کشته
امین حبیبی هم الان سه چهار روزه رفته عراق زیارت ... خدا کنه سالم باشه نگرانشم (sm50)
خدا کنه امروز یه پست بذاره ... خیلی توو فکرشم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت ۵ خوابیدم ۱۰:۳۰ بیدار شدم علاوه بر مشکلات خودم این زلزله هم باعث ناراحتی و بی خوابی من شد
امیدوارم آمار بیشتر نشه(sm74)
تواین مملکت شخمی چیزی جز غم و بلا و مصیبت و آوار نیست(sm172)
چرا چی خوردی مگه
بابا اینا خودشون یه کاری زیر زمین کرده اند که باعث زلزله ایی به این گسترده گی شده آخه زلزله ایی طبیعی تا شهر خودمون تبریز هم اومده چه خبره ...
کم برو..............
هارپنقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]