دیوونه
چرا دشمنی می کنی با خودت... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوونه
چرا دشمنی می کنی با خودت... (sm50)
الی (sm19)
الی (sm19)
هادی ج
سلام کسی یه اکولایزر خوب برای جت ائودیو نسخه ویندوز داره یه خروجی بگیره به ما بده؟پیش فرض خودش که داره زیاد جالب نیست
اشترم عکساشو اپ کنم ؟ دو رو میگم
از من رو دیفالته خیلی م خوبه موشکلی نداره. تو هم بزار رو دیفالت باشه اونگولک بیشتر خرابش میکنه من ندارم وگرنه بت میدادم دانی جونم(sm19) ولی جت نسخه ریتیل بدون مشکلشو دارم حرف نداره اگه میخوایی برات اپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکاری من میکنم کامی دیوثم انجام میده (sm30) قول نمیخوره بابا الان امیر یا اکبر عین من و تو اینو میزاشت (sm2) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی در جواب میومد اینو میزاشت عشــقم (sm19) (sm2)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیفالتشه برا منم منتها یه چیز مشتی میخوام برا ماشین یه حالتی داره خیلی توپه(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]