من ماشین ندارم (sm81) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ماشین ندارم (sm81) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول یه چوپا بگیر(sm120) ، تیپ مشکی رسول سیاه (sm120) روغن زیاد بریز خوب دود کنه (sm2) برو جلو داروخونه (sm120) اگه جواب داد که هیچی (sm120) جواب نداد با چوپا برو تو داروخونه همنطور بزار دود کنه تا 110 بیاد(sm2)(sm2)
بازم میتونی اگه سوار تاکسی بشه جا داشته باشه توام بری سوار بشی (sm51) باهاش پیاده بشی البته اگه بتونی مخ بزنی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2)(sm30) اول نمیدونستم چوپا چیه زدم گوگل وقتی دیدم ولو شدم از خنده (sm30) دهنت سرویس دلم درد گرفت از خنده (sm30)
نقل قول:
این دیگه اسمش عملیت راپله (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) قرمزش ابهت خاصی داره (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غصه نخور بسپار به دست فراموشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زود دیر میشه پس تا میتونی بخند (sm50)
دهنت سرویس انقدر منو نخندون کیک تو گلوم گیر کرد الان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم سریال دکتر هاوس ببینم فعلا بدرود (sm120)