[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق را ای کاش زبان سخن بووود (sm101)
قیمت گوشیا رفت بالا (sm74)
الی این 2/800/000 بود (sm74)
تو و امیر گفتین صبر کن ... هرگز شمارا نخواهم بخشید (sm81)
باز اتوبوس واژگون شده که... (sm172)
اولا من نگفتم صبر کن برو وردار بیار من گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما اون لینک انبار ایرانه گرونتره اصلش اینه
سوما گفتم این رام چینه خیلی روش مانور نده ولی مد نظر باشه
(sm2)ریدم تو کاورش اخه این چه کاوریه بخاطر همین کاورش اصن خلاصه داستانو نخوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل تو رو داره میخوام منم (sm50)
ارمین بیا همینو سفارش بده
012 - Post Malone - I Fall Apart
پشمام ریخت از دست این بشر
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اول به خاطر همین دل تورو رفتم سراغش بعد دیدم بانوی فیلم بزرگراه گمشده هم توشه (البته له شده اینجا(sm120))....چفت و بست داره خوبه (sm50)