به به، اره حتما بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به به، اره حتما بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه چند روز از انتشار آهنگ میگذره ولی خوشبختانه هنوزم قابلیت گوش کردن داره!(sm51) جالب شد! اونم با یه تیم گمنام
مرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید فقط این تجربه سه ماهه منه. با یه لبتاپ خیلی معمولی
اینم بگم هیچ سازی رو بلد نیستم.
فقط میخوام نظرتون رو بدونم
چطوری و کجا آموزش دیدی ؟نقل قول:
خیلی خووبه من لذت بردمنقل قول:
بیشتر در یوتوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این کار از صفر تا صد ایده خودم بود
نقل قول:
ممنونم. واقعا برام مهمه
مرسی از نظرت (sm127)
دمت گرم حال کردم(sm19) ادامه بده...نقل قول:
تجربه اول خیلی خوب بود(sm176)
اگه این اولین کارت هست ببین کارای بعدیت چی بشننقل قول:
آینده خوبی رو برات میبینم
قشنگ بود احسنت، دوست داشتم (sm127)نقل قول:
ایشالا به زودی پیشرفتت رو میبینیم
ممنونم واقعا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی داداش از اینکه بهم انرژی میدی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی لطف داری مرسی. داداشنقل قول:
اصلا تجهیزات ندارم اگر کمو کاستی احساس کردی بزار روی حساب آماتور بودن
🗣
باید عشقو ببازی تا بفهمی
بدونه عشق نمیشه زندگی کرد
من اونقدر بعد تو داغون شدم که
کسی به عمق دردم شک نمیکرد
چشامو رو دلم میبستم اما
نمیتونستم از فکرت جدا شم
یه جایی از کنارم رد شدی که
تمومه عمر تو فکر تو باشم
چرا درد منو تسکین نمیدی
مگه تو مثه من تنها نبودی
چرا تنها نشستم رو به دریا
مگه تو عاشقه دریا نبودی
هوای تو منو از پا در آورد
چرا از فکر من بیرون نمیری
بیا برگرد من ترسی ندارم
تو باید حقتو از من بگیری
دارم تاوان اون روزا رو میدم
تمومه گریه هاتو مونده یادم
تا وقتی حالمو بی تو ندیدم
نفهمیدم کیو از دست دادم
چقدر دیر باورم شد زندگیمی
چقدر از بی تو بودن ضربه خوردم
من انگار از تو و اون خونه و عشق
به جز حسرت دیگه چیزی نبردم
خوب بود از ایمنی تو آهنگسازی بهتر بود حداقلنقل قول:
انتها شعر مال کیه؟
چه قد خوب بود
امان از دست این آقای ایمنی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm127)
منتظر نظراتت درباره سری آهنگایی که معرفی کردمم حسین جون ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها ترک سلام آخر احسان خواجه امیری رو با کیفیت ویو یا فلک دارید؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
(sm25)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت نمیشه این هفته اصلا حوصله اهنگ نداشتم کلا گوش ندادم(sm178)
ولی همون روزای اول عمرو یکی دوتاشو گوش دادم خوب بود... اون یار خوب بود... اون فرانسویه هم یکیشو گوش دادم قشنگ بود هرچند به اون فرانسوی که قبلا دادی نمیرسه.. اون فرانسویه حالت رپ داشت خیلی خوب بود ملودیو تنظیمش(sm19)
ردیفی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نداره فدای سرت ..(sm19)
نه زیاد، روبه راه نیستم ...
خودت چطوری؟
چرا روبه راه نباشی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوبم شکر.. خنثی(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره بگی چرا تو این سگ دونی رو به راه باشم؟؟
خدا رو شکر .. پاینده باشی (sm200)
ترانه از بابک بابایینقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ تسکین از فرشید ادهمی
ملودیش هم زیباست ولی اجرا و صداش رو اصلا دوست نداشتم
نقل قول:
برای شروع و اگه اولین کارت هست خیلی خوبه
تازه اگه بتونی ساز رو اضافه کنی خیلی خوب میشه
تبریک میگم (sm127)
بچه ها کیفیت ویوو تک اهنگ های شادمهر رو از کجا دانلود کنیم؟
پیشنهاد میکنم بعد چند وقت یکبار دیگه موزیک ویدیوی شاهکار سرنوشت رو با نقش آفرینی بی نظیر شادمهر تماشا کنید. الان که دوباره دیدمش تمام موهای بدنم سیخ شد
تو سایت موزیک باران هست بعضی هاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezatajdr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر معمولا عادت داشت روز تاسوعا یا عاشورا آهنگ میداد (sm50)
گروه آریان(sm25)
به شما البومشو دادن گوش نکننقل قول:
مگه باز قراره البوم بدن ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتقد شده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خریدنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]